RSS
17.11.2010 Utile
0
144

Mai puţină sare în copilărie, un organism sănătos pentru tot restul vieţii

Oamenii de ştiinţă americani au stabilit că un aport mic de sare în meniul adolescenţilor reduce riscul de hipertensiune şi boli cardiovasculare la maturitate şi mai ales în perioada bătrâneţii, relatează AP. Potrivit constatărilor, în medie, un adolescent american consumă în jur de 9 grame de sare...

20.07.2010 Utile
0
813

10 alimente periculoase din frigider

Indiferent de anotimp, mulţi dintre noi obişnuiesc să depoziteze în frigider o serie de alimente nesănătoase de care nu avem neapărat nevoie, dar care, potrivit specialiştilor, pot provoca adevărate "dezastre nutriţionale" atunci când sunt consumate. Acest tip de produse sunt considerate "rele" pentru...

17.06.2010 Utile
0
251

De ce unii oameni consumă mai multă sare?

In mai multe tari din lume se incearca miscorarea cantitatii de sare din alimente, pentru ca populatia sa fie mai sanatoasa, mai ferita de presiune arteriala mare si atacuri vasculare. Cercetatorii au descoperit insa ca aceasta masura ar putea fi contraproductiva, macar in unele cazuri. Conform unui studiu aparut in...