Senatul SUA dă o direcţie câştigătorilor alegerilor din Moldova

01 August 2009, 19:12

Preşedintele Comitetului pentru relaţii externe al Senatului SUA, senatorul John Kerry, a făcut astăzi o declaraţie cu privire la „istoricele alegeri din Republica Moldova, care ar putea, în cele din urmă, da jos ultima putere comunistă din fosta Uniune Sovietică”, după cum transmite Fundaţia Moldova din Washington citată de Adevărul.

„Liderii politici moldoveni trebuie să găsească un numitor comun; dacă îşi pot depăşi interesele personale şi politice, există o şansă să fie găsită o abordare proaspătă a problemelor naţiunii lor. Moldovenii merită un viitor mai bun, mai prosper”, a urat senatorul Kerry.

„Observatorii au arătat că Moldova este o victimă a geografiei sale, prinsă între sferele de influenţă ale Europei şi Rusiei. Cred că geografia Moldovei poate fi punctul său tare; prin cooperare şi efort hotărât, Moldova poate şi ar trebui să fie un pod între Europa de Est şi cea Centrală”, a conchis fostul candidat la preşedinţia SUA.

Comentarii (3 comentarii)

eju
a comentat la 01 August 2009, 19:51

Mda, sa nu fie asta un mesaj de bun-ramas… mie imi suna putin incurajator… addevarul e ca scorul fortelor democratice vs comunistii este foarte prost…

moldovanu
a comentat la 01 August 2009, 20:01

eu cred ca intr-un stat cei de peste mari si tari tre sa taca si sa -si caute de treaba la viata lor ,dar la noi tre sa decida poporul nostru .prea multe oferte si pareri straine binelui tarii noastre

eu
a comentat la 01 August 2009, 21:52

Moldovanu, cred ca tu judeci in termeni etnocentrici. Tarile nu pot fiinta izolat, au nevoie de prieteni, exact ac si oamenii. Mai ales atunci cand sunt agresate de “vecini” ca Rusia, de exemplu.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu