Mici secrete pentru a arata bine in poze

25 Iulie 2009, 12:39

Ti-ai dorit mereu sa arati bine in poze, insa orice ai face nu reusesti sa iti pui chipul in valoare? Trebuie sa stii ca exista posibilitatea sa fii fotogenic, daca respecti cateva reguli simple, valabile atat pentru barbati cat si pentru femei. Reader Digest iti dezvaluie cateva trucuri care te vor face ceva mai fotogenic.

1. Ridicati-va ochii putin mai sus de lentila aparatului de fotografiat, miscati-va fata un pic si lasati mai jos barbia.

2. Tineti limba in spatele dintilor si zambiti. Asa fata voastra va parea mai relaxata.

3. Pastrati mainile pe langa corp insa nu lipite de acesta. Pentru a parea natural este bine sa le tineti foarte putin deparatate de acesta.

4. Ca sa va puneti in valoare tinuta, pozati langa un perete alb si la o lumina naturala.

5. Ca o regula, evitati sa purtati imbracaminte cu modele incarcate, pentru ca ele atrag atentia mai mult decat chipul dvs.

6. Nu exagerati cu machiajul. Camera surprinde surplusul imediat. Pentru femeile sub 30 de ani, putin rimel si luciul de buze sunt suficiente. La cele peste 30 de ani, se poate adauga putin fond de ten sau corector.

7. Adoptati pozitia clasica pentru fotografii. Tineti trei sferturi din corp inclinat spre aparatul de fotografiat, cu un picior in fata celuilalt si un umar mai aproape de fotograf.

8. Pentru fotografiile in picioare, incercati sa tineti abdomenul plat, trageti umerii inapoi si tineti coloana vertebrala dreapta.

9. Alege unghiul in care crezi ca iesi cel mai bine.

10. Incercati sa inchideti ochii, apoi deschideti-i incet chiar inainte ca fotografia sa fie facuta.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu