Taisia Voronin lustruieşte imaginea PCRM împărţind ajutoare umanitare

17 Iunie 2009, 19:34

Taisia Voronin s-a deplasat astăzi în s. Mileşti, raionul Nisporeni însoţită de paza de stat şi de două camioane încărcate cu ajutoare umanitare. Mileştenii au fost informaţi încă de ieri că Taisia Voronin a decis să le viziteze localitatea, ca să-şi exprime „recunoştinţa” pentru încrederea acordată PCRM în campania electorală precedentă, scrie Jurnal de Chişinău.

Copii din trei sate Mileşti, Bălăneşti şi Găureni care la toamnă pleacă pentru prima oară la şcoală au primit în dar hăinuţe, genţi şi încălţăminte din mâinele primei doamne. Tot ea le-a înmânat la peste 50 de familii social vulnerabile, produse alimentare, orez, paste, zahăr şi făină. Una din beneficiari, Zinaida Talpă, mamă a cinci copii cu vârsta cuprinsă între 3 – 8 ani ne spune că atât ea cât şi soţul sunt şomeri. Întreţin familia cu indemnizaţiile copiilor care însumează 295 de lei şi ceea ce adună de la cote, notează Jurnal de Chişinău.

” Dna Taisia ne-a dat un colet de paste, sucuri pentru copii, orez, făină, zahăr, un litru de ulei, două rochiţe şi două perechi de ciuboţele, spune entuziasmată Zinaida Talpă. E de părere că gestul doamnei Voronin are legătură cu apropiata campanie electorală: „Care sunt, pe aceea îi şi vom vota. Dl Voronin, bătrân, aşa cum este dar foarte mult ne-a ajutat, dă pensiile regulat, salariile. El înţelege ce înseamnă greul”, e de părere tânăra mamă.

Împărţirea cadourilor a avut loc în incinta liceului teoretic din sat. Deşi au fost informaţi conducerea liceului şi profesorii, aceştia au boicotat întâlnirea. „Noi am făcut în aşa fel încât doamna să înţeleagă că nu suntem complicii săi. Este un gest electoral. Există asistenţi, lucrători sociali, structuri specializate care ar fi putut acorda aceste ajutoare. Nici primarul, nici conducerea liceului n-am asistat la această acţiune de binefacere”, ne-a spus Mihail Chercheja, directorul adjunct al liceului din localitate, scrie Jurnal de Chişinău.

Tot doamna a înmânat şi o maşină de spălat şi un DVD pentru instituţia preşcolară din Bălăneşti. Reprezentanţii autorităţilor locale n-au putut să ne spună din partea cărei organizaţii sau instituţiiii au fost oferite ajutoarele. Oamenii au semnat într-un registru şi au plecat împăcaţi cu darurile „dnei Voronin”.

Comentarii (9 comentarii)

Adrian Filip Ocneanu
a comentat la 17 Iunie 2009, 19:57

pai da…praf in ochii saracilor…”Voronin da pensiile, salariile”-minte de om simplu care e usor dus de nas cu o sticla de ulei…
saraca femeie, nu e vina ei ca e ignoranta si nu stie…avem datoria sa o scoatem la lumina.

oli
a comentat la 17 Iunie 2009, 19:57

Doamne, ce vulgaritate! Wow…

radu
a comentat la 17 Iunie 2009, 20:33

ce josnic! sa inteleg ca in acceptiunea lui Voronin, aceasta inseaman Alegeri corecte si liber exprimate… halal… hooohoooo

Silvera
a comentat la 17 Iunie 2009, 21:27

Ar fi bine sa lustruiasca imaginea familiei si sa faca o donatie generoasa tarii - cele cateva miliarde de euro…

Radu
a comentat la 17 Iunie 2009, 21:35

le-a rupt din suflet

unu
a comentat la 17 Iunie 2009, 21:53

jita, trebuia să vină cu ajutoare umanitare atunci când erau oamenii până la genunchi în ape după inundaţii, dar nu să umble prin vacanţe prin Croaţia!!!
Cîtă ipocrizie!!!
Oare o să scăpăm de animalele astea????

adrian filip ocneanu
a comentat la 17 Iunie 2009, 22:03

oricum e cu banii poporului…

Maria Diminenco
a comentat la 17 Iunie 2009, 22:40

A daruit ajutoare primite de la fratii crestini de peste hotare! Ce onesta doamna!

Silvera
a comentat la 18 Iunie 2009, 01:07

Cine stie care e provenienta acestor “ajutoare”….Poate sunt marfurile confidcate de la agentii economici.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu