Vlad Filat: Marian Lupu este unul din elementele unui scenariu diabolic al PCRM

17 Iunie 2009, 16:20

„Marian Lupu este unul din elementele unui scenariu diabolic al Partidului Comuniştilor şi despre aceasta vorbeşte nu doar plecarea lui din PCRM, dar şi micşorarea pragului electoral şi stabilirea alegerilor într-o zi de lucru”,a declarat pentru JURNAL, preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat.

„Cunoscându-l pe Lupu, pentru care valorile sunt interesul personal şi fotoliul, am mari bănuieli că acesta va ţine cont de principiile şi valorile despre care vorbeşte. Aici e vorba despre un rol important în interesul comuniştilor”, a mai spus Filat.

Comentarii (9 comentarii)

Mihaela
a comentat la 17 Iunie 2009, 16:47

Ajutati la lupta impotriva comunismului, participati la raspandirea adevarului.
Informatii legate de abuzurile si manipularile facute de comunisti ajung greu in multe zone din Moldova, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru. Basarabeni, downloadati fisierele aflate aici: http://s4.transfer.ro/storage/cd_anticomunist-7c6d5.rar , scrieti-le pe CDuri si dati-le celor care au nevoie.
Mai multe informatii pe http://www.romanism.net .

Radio Erevan
a comentat la 17 Iunie 2009, 17:13

Din diabolic o sa se transforme in comic atunci cind n-o sa treaca pragul electoral.

Nu poti sa convingi oamenii intr-o luna sa voteze pentru un partid fara personalitate.

Lupu, in fruntea PD sau in coada lui este doar un alt Serebrian, vorbaret dar care nu stie sa aduca voturi.

Alex
a comentat la 17 Iunie 2009, 17:40

Это не поможет, нам нужны гарантии надежности, с такими в разведку НЕ ИДУТ.
Мандарин он, красивый но МАНДАРИН !

alegator
a comentat la 17 Iunie 2009, 17:43

V-om trai si v-om vedea. Nu-mi vine sa cred ca Filat poate spune asa ceva despre un om care la rindul sau s-a comportat civilizat si niciodata nu si-a permis astfel de excese la adresa primului, cu toate ca avea toata posibilitatea sa o faca…

dok
a comentat la 17 Iunie 2009, 18:13

Lupu se socoate pe el de 15 ori mai destept ca Nantoi! Ha,ha,ha ! Cica prostului nu-i sade bine daca nu-i fudul! Nantoi nu te murdari cu ei. Mai bine deloc decit cu ei - ultima speranta a dirijorilor de la kremlin. Dar priviti cum l-a pasolit si l-a chidanit Moscova pe Diacov! Se vede acum al cui e partidul PD? Al Moscovei!

Gh.C.
a comentat la 17 Iunie 2009, 18:44

iara ,asta Diacov vrea ,impreuna cu Voronin si Lupu sa ne prostaneasca.
Diacov trebuie potolt,nu se astampara. Ba cu Lucinschi,ba cu Rosca,ba cu Voronin,ba cu Urechean,ba cu Braghis,si ,dupa ce trece in Parlament ii tradeaza pe toti si se apuca de baut coniac.
Mai Diacov i-i dai postul de Presedinte lui Lupu,dar cladirea din str.Tighina trce tot la Lupu.
Jos cu mincinosii,excrocii …..

Buburuza
a comentat la 17 Iunie 2009, 21:13

Vad ca se gasesc persoane care au ceva bun de spus despre Lupu! Cum repede uita lumea, cit de “civilizat” inchidea el microfoanele la opozitie!Cum pina la ultima secunda a stat in barca comunistilor si a votat de 2 ori pe “zina” tatei “zina”!Cum de fiecare data vorbeste frumos si civilizat, dar niciodata nimic nu spune! Din aceeasi haita de lupi, din care a facut parte si pina acum!

radu 1
a comentat la 18 Iunie 2009, 07:11

… locul electoratului de stanga ,-stanga autentica, nationala ,democratica si reformatoare -si nu maimutarelile unor rusofili ,rusofoni si retrograzi ascunsi sub mantia social-democratiei ,este alaturi de partidele din opozitia parlamentara .nu e timp de jucat la ruleta ruseasca ,de pierdut voturi anapoda …nu e o batalie intre stanga si dreapta astazi .e o batalie intre democrati si totalitaristi .

comentator
a comentat la 18 Iunie 2009, 13:03

Până la urmă, chiar dacă este un scenariu “diabolic” a lui Tkaciuk, nu mai contează. În politică ai de a face cu situaţii concrete, iar foarte multă lume îl agreează pe Filat fiindcă are un mesaj mai degrabă raţional, decât emoţional. Aşa că trebuie să se gândească ce strategii să adopte în vederea accederii PD-ului în Parlament. Cu toate că şi eu sunt sceptic ca într-o lună să faci un procent atât de ridicat. Dar în Moldova totul e posibil

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu