Cum pot fi “vânate” la Chişinău mai bune preţuri, promoţii şi tombole

14 Ianuarie 2009, 18:23

Este pentru prima dată în Moldova când o campanie de reduceri capătă o astfel de amploare, acoperind peste 50 de magazine cu branduri internaţionale, care oferă cadouri, reduceri de până la 80% şi promoţii speciale.

Astfel, în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2009, brandurile găzduite de către Shopping MallDova vor participa la “războiul” reducerilor, fiecare oferind preţuri unicale, cu până la 80% mai mici, la întreaga gamă de produse, se spune într-un comunicat ICS LEMI INVEST S.A.

Pentru a simplifica “vânarea” celor mai bune preţuri, fiecare vizitator Shopping MallDova se poate adresa la biroul de informaţii pentru a beneficia gratuit de o “hartă” a reducerilor. Cu ajutorul acesteia cumpărătorul se va putea orienta în mulţimea de oferte atrăgătoare.În această perioadă, zilnic, între orele 10.00 – 22.00, vizitatorii mall-ului vor avea parte atât de preţuri accesibile, cât şi de tombole pentru clienţii loiali în cadrul cărora vor fi puse în joc peste 100 de electrocasnice – cadou, vouchere oferite de branduri internationale, premii instant şi alte suprize pentru vizitatorii loiali, destinate să facă “războiul” reducerilor mai interesant şi mai vesel.

La Shopping MallDova sunt prezente cele mai multe şi mai variate branduri de îmbrăcăminte precum: Bigotti, Steilmann, Sela, Kenvelo, Olsen,  Marina Yachting, Sacoor Brothers, Polo Garage, Ted Lapidus, Penny Black, etc; magazine de încălţăminte – Salamander, Nobel Gallery, Ecco, Geox ş.a.; accesorii şi galanterie printre care şi Samsonite, articole sportive – Nike, etc.

Potrivit comunicatului, în total, în cadrul Shopping MallDova se află peste 100 de magazine şi locaţii de divertisment, unde vizitatorii pot nu doar să facă cumpărături, dar şi să se odihnească, să-şi petreacă timpul liber, având toate suporturile necesare la îndemână. Printre acestea se numără jocurile electronice interactive, sala de bowling, restaurante, fast-food-uri, un supermarket.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu