Oazu Nantoi: Prin aroganţa de care a dat dovadă, PCRM a ars toate punţile de dialog

27 Mai 2009, 10:30

Analistul politic Oazu Nantoi de la Institutul de Politici Publice consideră că ultima declaraşie a CC al PCRM, privind iniţierea dialogului cu opoziţia, nu este altceva decat „o formă subtilă de şantaj şi demagogie”, transmite IMEDIA.

„Ce fel de dialog poate să mai existe acum? Dialogul trebuia să existe оncă până la 5 aprilie. Prin aroganţa de care a dat dovadă, PCRM a ars toate punţile de dialog, iar ceea ce s-a intamplat pe 7 aprilie nu este altceva decat rezultatul politicii promovate de comunişti care in toţi aceşti ani cat s-au aflat la guvernare nu a făcut altceva decat să polarizeze societatea”, susţine analistul.

El a arătat că „in condiţiile in care opoziţia este şantajată, asupra ei se fac tot felul de presiuni, atat politice, cat şi administrative sau de alt ordin”, posibilitatea iniţierii unui dialog politic este extrem de redusă.

Comentarii (1 comentariu)

Cetatean
a comentat la 27 Mai 2009, 10:47

Unica solutie pentru ei - sa anuleze votul de miine, sa vina cu propuneri serioase in fata opozitiei. Dar nu cred. Au ars podurile si puntile. Vor fi alegeri anticipate. Bine ar fi sa se faca registrul electronic al alegatorilor si chiar suntem extrem de curiosi daca moldovenii voteaza pe bune comunismul.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu