Muşuc e comunist cu acte în regulă

26 Mai 2009, 11:25

Eduard ne-a luminat azi. Si noi care “nu-l credeam” pe Braghis ca Musuc ar fi lucrat pentru comunisti in campania electorala. E oficial - Eduard Musuc adera la PCRM. Bun bancul, n-am ce zice, deoarece comentariile sunt de prisos. Ehhh, Edichka, Edichka … ne-ai distrus toate supoziţiile!

O zi bună, Moldova! Oriunde te-ai afla!

Mr HotNews

Comentarii (9 comentarii)

Nicolae
a comentat la 26 Mai 2009, 11:33

Oameni buni spuneti va rog, Calitatea de derbedeu este inascuta sau se educa?

Hans
a comentat la 26 Mai 2009, 11:36

Idiotii la idioti se trag

Buburuza
a comentat la 26 Mai 2009, 11:48

Eduard ne-a luminat azi. Si noi care “nu-l credeam” pe Braghis ca Musuc ar fi lucrat pentru comunisti in campania electorala. E oficila - Eduard Musuc adera la PCRM. Bun bancul, n-am ce zice, deoarece comentariile sunt de prisos. Ehhh, Edichka, Edichka … ne-ai distrus toate supoziţiile!

Poate ca acum toti cei ce nu-l credeau pe Chirtoaca vor face ochii mari si vor sti cum sa voteze pe mai departe!

Cetatean
a comentat la 26 Mai 2009, 11:52

Musuc s-a scris in Partie. Era si timpul, ca incurca lumea cu social-democratia lui. Pe astia sa-i pui alaturi de figuri emblematice ale istoriei europene ca ilustrul socialist Francois Mitterand sau alaturi de premierul spaniol de astazi si alti socialisti europeni? De la plecarea lui Musuc spre PCRM, apropo, Braghis nu a devenit cu nimic mai simpatic. Daca la anii lui nu a vazut cine e Musuc, inseamna ca nu are perspectiva politica. Tot e un comsomolist si asta. Interesant cind o sa iasa Marian Lupu din PCRM, in ce zi? Si mai interesant daca unul ca Musuc ar putea compensa plecarea lui Lupu. Dar probabil nici nu va pleca, daca partia il face vineri premier pe Lupu… la oi

elena
a comentat la 26 Mai 2009, 11:52

A fost o data ca niciodata cind Musuc a stat in arest si poza drept victima a comunistilor. Viata bate povestea:Fat-Frumos a devenit Balaur Rosu.

barasab
a comentat la 26 Mai 2009, 11:56

Nici nu putea altfel. A fost santajat cu dosare penale atat el cat si tatal lui. Numai ca, daca era curat putea sa refuze oferta comunista.

radu
a comentat la 26 Mai 2009, 12:01

…un lucru bun ce s-a intamplat . se mai separa apele in politica moldoveana . poate se mai curata si psd-ul de tovarasi .in orice caz a venit vremea unei mari constructi politice in randul opozitiei democratice . timpul partiduletelor a trecut … e vremea unitatii in diversitate a centrului-dreapta din r.moldova. un singur partid cu doi plamani - popular si liberal .

Comentatotr
a comentat la 26 Mai 2009, 12:13

Toată tavatura în jurul lui Muşuc s-a făcut din cauza denumirii partidului. Braghiş aici l-a lucrat foarte bine. Una este să deţii un brand ca Partidul Social-Democrat şi alta al Democraţiei Sociale. Nu este cam una şi aceiaşi. Din cauza acestui brand Muşuc a stat la închisoare, fiindcă Voronin şi Marxuşa cochetau cu schimbarea denumirii partidului după 2005. Dar au evaluat, pe bună dreptate de altfel, că brand-ul comunist este mult mai preţios. Acum copyright-ul îl are Braghiş. Şi dacă comuniştii vor simţi că denumirea lor se erodează vor negocia cu Braghiş într-un viitor oarecare.

Buburuza
a comentat la 26 Mai 2009, 12:54

Nici nu putea altfel. A fost santajat cu dosare penale atat el cat si tatal lui. Numai ca, daca era curat putea sa refuze oferta comunista.

Pai ce santaj… iar aparati cainele .. cand musca? A fost cu comunistii d el abun inceput , acum doar a recunoscut ce hram poarta!

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu