Femeile frumoase sunt programate genetic sa insele

14 Ianuarie 2009, 11:58

Femeile atragatoare dar alunecoase, care isi gasesc fericirea in bratele mai multor barbati, au o scuza pentru comportamentul lor duplicitar: de vina sunt hormonii.

Conform unui studiu recent, reprezentantele sexului frumos care au un nivel crescut al hormonului numit estrogen sunt mai putin satisfacute de partener si, tocmai de aceea, predispuse sa insele, informeaza Ziare.com.

Tocmai acest hormon face, insa, ca “purtatoarele” sa fie deosebit de atractive. “Pur si simplu nu au alta alternativa decat sa tina cont de standardele inalte impuse de prezenta acestui hormon in exces”, este de parere Dr. Kristina Durante, de la Universitatea din Texas. In cadrul studiului, cercetatorul a amasurat nivelul de estradiol, unul dintre hormonii estrogenici, in cazul mai multor studente.

S-a demonstrat, astfel, ca femeile considerate a fi extrem de atractive aveau si un nivel al estradiolului foarte ridicat. In plus, testele au aratat ca ele erau si cele mai nesatisfacute de partner(i).

Din aceasta categorie a femeilor frumoase, dar mereu in cautarea jumatatii perfecte, face parte si Meg Ryan (foto), care a avut o aventura cu Russell Crowe, in timp ce era sotia lui Dennis Quaid.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu