Informaţia privind renunţarea la noile uniforme arată că Rusia se confruntă cu dificultăţi financiare mai mari decât cele recunoscute public

02 Mai 2009, 20:38

Rusia a abandonat, din lipsă de bani, un plan privind înlocuirea uniformelor militare din perioada sovietică cu unele create de un important designer, relatează BBC News Online.

Planul pentru adoptarea noilor uniforme create de Valentin Iudaşkin era susţinut de premierul rus, Vladimir Putin . În prezent, însă, nu sunt bani decât pentru înlocuirea uniformelor militarilor care participă la parada de Ziua Victoriei. Ceilalţi militari vor rămâne cu uniformele moştenite din perioada fostei Uniuni Sovietice.

Senatorul Viktor Ozerov, preşedintele Comisiei pentru apărare şi securitate din Consiliul Federaţiei (Camera superioară a Parlamentului), a declarat vineri pentru postul de radio Ecoul Moscovei că armata ştie cum să cheltuie banii, iar noile uniforme nu sunt o prioritate.

Noul model creat de Valentin Iudaşkin se bazează pe uniformele Rusiei imperiale, punând accent pe roşu şi albastru. Premierul Vladimir Putin este un admirator al lui Iudaşkin şi s-a implicat personal în acest proiect atunci când era preşedinte.

Informaţia privind renunţarea la noile uniforme arată că Rusia se confruntă cu dificultăţi financiare mai mari decât cele recunoscute public.

Comentarii (4 comentarii)

Adrian Filip Ocneanu
a comentat la 02 Mai 2009, 22:03

iaca asa….tatuca voronin n-are de unde sa ceara pomana. sa vedem noi pana unde tine dragostea lui pentru rusia lui.

barasab
a comentat la 03 Mai 2009, 07:52

De ar fi numai cu hainele. Rusia nu are bani nici pentru tehnica noua. Fac modele gonflabile, fiindca ei insusi sunt o bula, care va exploda. Fara ajutorul americanilor asa au fost mereu-zero.

radu
a comentat la 03 Mai 2009, 11:48

REPET CE AM MAI SPUS … DACA CINEVA ASTEAPTA SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN RUSIA , CA IMPRUMUT ,NU DEGEABA ,O SA VADA ACESTI BANI LA PASTELE CAILOR …ADICA NICIODATA .CRIZA SI PRABUSIREA PRETULUI LA PETROL ,A AVUT EFECTE DEVASTATOARE PENTRU ECONOMIA RUSIEI . IN PLUS ,IN ACEASTA ZONA ,RUSIA ARE PE CAP TRANSNISTRIA ,CARE DEJA E CUNOSCUT ,PRODUCE MAI PUTIN DECAT CONSUMA …E POSIBIL SA APARA CEVA AJUTOARE , DAR ACESTEA VOR FI NEINSEMNATE PENTRU NECESITATILE R.MOLDOVA .ORI A MERGE DOAR PE CARTEA RUSIEI ,CUM FACE VORONIN SI PCRM-UL , E SINUCIDERE CURATA .CAND EFECTELE CRIZEI SI A MASURILOR ANTI-ECONOMICE LUATE DE VORONIN ,VOR DUCE LA HAOS ECONOMIC SI O SCADERE SPECTACULOASA A NIVELULUI DE TRAI ,COMUNISTII VOR FI FUGARITI CA NISTE TALHARI ,DE CHIAR PROPIUL LOR ELECTORAT .

radu
a comentat la 03 Mai 2009, 14:05

DACA N-AU BIETII OAMENI BANI SA INLOCUIASCA UNIFORMELE DEMODATE ALE ARMATEI SOVIETICE ,E CLAR… CE SA MAI VORBIM DE TEHNOLOGIE …UITATI-VA LA UNIFORMELE DE LUPTA ALE AMERICANILOR DIN IRAK SI AFGANISTAN .INTR-ADEVAR DE SECOL 21 .DAR STATI LINISTITI …RENUNTA OAMENII LA UNIFORME NOI PENTRU ARMATA SI VOR TRIMITE TOTII BANII PLOCON LUI VORONIN …HAHAHAHA….

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu