Iurie Roşca: Dezinformarea comunităţii europene de către partidele liberale din Moldova capătă proporţii periculoase

01 Mai 2009, 11:13

Partidul Popular Creştin Democrat acuză formaţiunile politice liberale din Moldova de dezinformarea comunităţii internaţionale privind situaţia politică din ţară. Potrivit declaraţiei la şedinţa Congresului Partidului Popular European a liderul PPCD, Iurie Roşca, “respectivele acţiuni de manipulare căpătă proporţii periculoase”, transmite agenţia Omega, apropiată PCRM.

“Aşa-zisele partide liberale au desfăşurat o amplă acţiune de dezinformare a comunităţii internaţionale. Respectivele acţiuni de manipulare au căpătat proporţii periculoase şi au fost acceptate de către unii prieteni occidentali din cauza unei dihotomii simpliste “Comunism versus Anticomunism”, a declarat, joi, liderul PPCD, Iurie Roşca, în cadrul unui discurs ţinut la lucrările Congresul Partidului Popular European, care a avut loc la Varşovia.

“Percepţia superficială asupra ultimelor evoluţii politice au condus unii politicieni occidentali spre iluzia că în Moldova creşte un conflict între „băieţii răi ” din Partidul Comunist şi „băieţii buni” din partide liberale radicale. În realitate, Partidul Comunist din Republica Moldova uzează doar simbolurile şi numele comuniste ca şi brand politic. Acest brand mai este în vogă, deoarece Moldova este cea mai săracă ţară din Europa, unde retorica şi simbolurile stângiste au o largă audienţă. În orice caz, însă, atitudinea anticomunistă nu poate justifica violenţa ca metodă legală şi democratică”, a accentuat Iurie Roşca, făcând referinţă la evenimentele din 7 aprilie curent.

Comentarii (9 comentarii)

frontist
a comentat la 01 Mai 2009, 11:42

mare ani**** e Rosca

admin: comentariu moderat

petrea
a comentat la 01 Mai 2009, 12:31

din ***at bomboana nu faci, iar din rosca om. imi pare rau ca am votat in cateva randuri pentru el. blestemat sa fie si el si tot partidul lui!

admin: comentariu moderat

Silvera
a comentat la 01 Mai 2009, 13:05

Юра,почем опиум для народа ? Cine te mai ia in seama, mancator de…borsh comunist.
Nu te mai screme, esti cadavru politic, neinteresant, ratat, insignifiant.Ai fost utilizat pe post de prezervativ si aruncat la ghena. Asa ca, relax, Iura-Condom-Second-Hand si nu mai latra,pentru ca duhneste.

Cezar Salagor
a comentat la 01 Mai 2009, 14:23

Ma bucur ca Consiliul Europei a adoptat o rezolitie echilibrata cu privire la situatia din Republica Moldova si ma bucur ca atat Iurie Rosca cat si Vlad Cubreacov alaturi de toata echipa PPCD ramane o voce puternica la scara europeana pentru a vedea lucrurile reale si in interesul romanilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Chiar daca acum nu sunt in parlament, vocea PPCD va fi inca mult auzita si va reveni si in institutiile statului inclusiv in Parlament.

sergiu
a comentat la 01 Mai 2009, 15:33

aista nu se mai linisteste , poate in puscarie cu tatuca acolo o sa taca

adept pl
a comentat la 01 Mai 2009, 16:15

… si au sa cada ca merele stricate, si va uita lumea despre ei., la ce mai sper a roshka? a pierdut si ultimii sustinatori ai sai (cati au fost, vre-o 40k) si acum lumea si mai rau se uita la el, chiar ii considera pe toti prosti? halal jigodie! putregai, treb fungicid, si hlorca in parlament, … cu alte cuvinte alegeri anticipate

reko
a comentat la 01 Mai 2009, 16:56

Tradator imputit. Vei sfarsi in infern.

Plano
a comentat la 01 Mai 2009, 18:50

Intr-adevar Iurie Rosca este o deziluzie!
Multi romani au inteles in ultimii 20 de ani dorinta basarabenilor de a trai intr-un stat independent. Numai ca ai lor conducatori striga din toti rarunchii numai independenta fata de Romania! Fata de Rusia o lasa mai moale cu independenta.
Este de inteles independenta statala, dar nu se stie din ce motive le este rusine ca vorbesc limba romana!

ion
a comentat la 02 Mai 2009, 20:49

Iura Rosca - rusinea noastra. Toti noi l-am format si el ne-a raspuns cu tradare. Fii blestemat Iura!!!!!!!!!

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu