Fost ministru al securităţii naţionale: Autorităţile au construit situaţia rebelă care a transformat în criminali nişte oameni care nu veniseră la demonstraţie cu astfel de intenţii

18 Aprilie 2009, 21:18

Fostul ministru al securităţii naţionale Anatol Plugaru consideră că în urma celor întîmplate se impunea demisia ministrului de interne şi a directorului SIS. Anatol Plugaru a declarat pentru Radio europa Libera ca: “amnistierea generală echivalează cu o recunoaştere a fraudei electorale care a fost cauza demonstraţiei oamenilor în piaţă. Autorităţile au înţeles într-un tîrziu că a merge în continuare cu aceleaşi procedee este periculos şi pentru Putere.”

“Autorităţile au construit situaţia rebelă care a transformat în criminali nişte oameni care nu veniseră la demonstraţie cu astfel de intenţii.”

“Acţiunile Ministerului de Interne au fost tocmai chibritul proverbial aruncat într-o mare de benzină.”

Comentarii (5 comentarii)

=)
a comentat la 19 Aprilie 2009, 11:18

LOL =)Fost ministru SIS =)))
SIS nu e minister să aibă ministru, oameni nebuni!!! foarte neprofesional din partea voastră!!! =)))))

maestru
a comentat la 20 Aprilie 2009, 07:07

Profesionistule,

Mai citeste oleak de istorie…

La 23 decembrie 1999, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea cu privire la Serviciul de Informaţii şi Securitate, acest moment istoric constituind actul de finalizare a procesului de reorganizare a fostului MSN al Republicii Moldova, fondat în septembrie 1991 după proclamarea independenţei ţării.

msn=ministerul securit. nationale

Valeria
a comentat la 20 Aprilie 2009, 09:10

Pacat ca cel care a scris nu stie ca la inceputuri SIS a fost minister

=)
a comentat la 20 Aprilie 2009, 09:34

ap’ da, după ce am scris comentariul cei de la hotnews ai schimbat titlul =)) scria “fost ministru sis”!!! asta era LOL-ul
ei, da’ ce să iai de la voi, cititori hotnews =P

Natalia Ghilascu
a comentat la 20 Aprilie 2009, 10:48

Parca ei inteleg de ce au venit alegatorii sa protesteze?! Ei au arestat oameni nevinoveti din strada, sa camufleze adevaratii organizatori. Dupa care, au vazut ca s-au incurcat in judecarea nevonovata a tinerilor si s-au speriat de alte 200 de cazuri de castig la CEDO si au zis sa-i amnistieze… cu toate ca Parlamentul nu era inca in exercitiu pentru a accepta propunerea presedinte in exercitiu.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu