Lista de avocati dispusi sa acorde servicii juridice gratuite persoanelor retinute de politie in legatura cu protestele din Chişinău

10 Aprilie 2009, 18:09

Vedeti pe acest link http://www.amnesty.md/news/news.php?ln=ro&id=243 o lista de avocati care sunt dispusi sa acorede servicii juridice gratuite persoanelor retinute de politie in legatura cu evenimentele de dupa 5 aprilie.

Comentarii (3 comentarii)

radu
a comentat la 10 Aprilie 2009, 18:24

isteria fascistoida care a cuprins regimul criminal de la chisinau , reprezinta o sfidare pe fata la adresa intregii lumi democratice si civilizate . in acest moment ,voronin si clica lui a sacrificat mersul spre u.e. , doar pentru a se mentine vesnic la putere .cred ca e clar pentru oricine in acest moment ,ca integrare nu va fi, mai devreme de 30-35 de ani . daca va mai fi …

Lucia
a comentat la 10 Aprilie 2009, 19:48

Doar dupa 20-30 de ani, cand generatia in varsta care a votat comunistii nu va mai fi, doar atunci poate se vor schimba lucrurile. Tineri, cei care cunoasteti adevarul, nu-l uitati, vremea voastra va veni.

alexandru
a comentat la 11 Aprilie 2009, 00:31

Singura Sansa
Pt a avea cea mai mica sansa aceasta miscare democratica trebuie sa aiba sprijinul occidentului !
Asa…ca ….cum se poate “trezi “ occidentul …
Sa faca cineva un model de cerere de azil politic apoi sa o posteze pe internet .
Daca se completeaza si se depun la ambasadele USA, GERMANIEI si la alte 2-3 (nu a Romaniei )poate se “TREZESC” statele civilizate…..
Cind o sa aiba 500,000-1,000,000 de cererii legal intocmite la ambasadele lor in cca 7 zile au sa vada ca nu e o gluma si ca poporul stie ce isi doreste !!…sau poate nu este asa!!???
Trebuie sa se gaseasca cineva care stie sa se intocmeasca corect o cerere de acest tip !!era parca un domn avocat cu un nume frumos!
Mult succes

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu