Liderul „Acţiunii Populare” se va afla în arest în următoarele 25 de zile

10 Aprilie 2009, 17:19

Judecătoria sectorului Buiucani din Chişinău a examinat învinuirea înaintată pe numele lui Sergiu Mocanu de Procuratura Generală şi a pronunţat hotărârea de prelungire a mandatului de arest pentru 25 de zile.

Sergiu Mocanu este învinuit de organizarea dezordinii publice, precizează Biroul de presă al Mişcării „Acţiunii Populare” al cărei lider este fostul consilier prezidenţial.

La 8 aprilie curent, în jurul orei 10:30, Sergiu Mocanu a fost luat cu forţa din stradă de zece persoane îmbrăcate în civil, care nu s-au legitimat, dar au spus că sunt poliţişti.

Comentarii (2 comentarii)

radu
a comentat la 10 Aprilie 2009, 17:51

IN ACESTE ZILE ,P.COMUNISTILOR INCEARCA SA RASTOARNE ORDINEA CONSTITUTIONALA A R.MOLDOVA .VALUL DE ARESTARI, NE ADUCE AMINTE DE ANII CEI MAI NEGRI AI STALINISMULUI CRIMINAL .VINOVATII REALI , CARE AU PUS LA CALE SI AU INFAPTUIT DISTRUGEREA UNOR INSTITUTII PUBLICE ,ARESTEAZA OAMENI NEVINOVATI IN PLINA STRADA , INCERCAND SA INTIMIDEZE ORICE OPOZITIE LA REGIMUL BANDITESC COMUNIST .DUPA CE AU LIVRAT PE TAVA R.MOLDOVA ,IMPERIALISMULUI SI COLONIALISMULUI RUS , IN NUMELE APARARII “STATALITATII ,INDEPENDENTEI SI SUVERANITATII MOLDOVEI ” COMUNISTII AU PORNIT URGIA TERORISTO-KGB-ISTA . TERORISTUL VORONIN SI-A DAT ARAMA PE FATA ! ACEST GUNOI AL ISTORIEI ,SE LAUDA PANA MAI IERI ,CA VA BAGA MOLDOVA IN U.E… IAR ROSCA ,UN ALT GUNOI ,S-A LASAT INCANTAT DE CANTECUL DE SIRENA VORONIAN .

grigore
a comentat la 10 Aprilie 2009, 18:07

Mocanu, ca si Rosca, a fost in PPCD, apoi a avansat substantial in calitate de Consilier al spionului rus Voronin. Pentru merite deosebite fata de imperiu, sefii au hotarit sa-l faca Stirlit si sa-l infiltreze in miscarea nationala iar. Nu va chinuiti baieti, ca noi va cunoastem bine: cum va rostim numele - ne pute gura, si in felul acesta va depistam.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu