Doi crai de roşu au discutat despre victoria comuniştilor moldoveni

06 Aprilie 2009, 17:17

Preşedintele Vladimir Voronin a avut o convorbire telefonică cu omologul său rus, Dmitri Medvedev.
După cum informează DECA-press, Medvedev a fost cel care a dorit această discuţie telefonică cu Voronin. Preşedintele rus l-a felicitat pe Voronin cu ocazia victoriei Partidului Comuniştilor din Republica Moldova în cadrul alegerilor parlamentare din 5 aprilie.
În cadrul discuţiei, după cum precizează un comunicat al Preşedinţiei, Medvedev s-a arătat încrezător privind viitorul colaborării dintre noua guvernare din Moldova şi autorităţile ruse, „menţionând deschiderea totală a acestora pentru identificarea unor noi oportunităţi de aprofundare şi extindere a cooperării multidimensionale”.

Comentarii (3 comentarii)

radu
a comentat la 06 Aprilie 2009, 18:07

a dorit stapanul sa-si felicite sluga …? vor aprofunda cooperarea pana la integrarea r.moldova in federatia rusa ? ce cuvinte pompoase folosesc si unii si altii pentru un singur cuvant,sau doua…colonialism rusesc !

radu
a comentat la 06 Aprilie 2009, 18:13

r.moldova ? asa ceva nu exista ! exista doar un biet departament de peste mari a federatiei ruse .in realitate moldova a ajuns o colonie agrara ,a imperialismului ,militarismului si expansionismului rus .

Harcea-Parcea
a comentat la 06 Aprilie 2009, 20:03

avorton mancurtizat

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu