Maşina 4×4, oferită de Shopping MallDova, a fost câştigată de un chişinăuian de 72 de ani

16 Decembrie 2008, 21:47

Câştigătorul marelui premiu, un automobil Mitsubishi Outlander XL oferit de Shopping MallDova în cadrul promoţiei desfăşurate în perioada 15 noiembrie – 14 decembrie, a fost câştigat de un chişinăuian în vârstă de 72 de ani.

Potrivit unui comunicat, publicat pe platforma online Comunicate.md, câştigătorul se numeşte Anatolie Casian, este farmacist de profesie şi are o experienţă de 9 ani în conducerea autoturismului.

„Acum voi schimba Moskvici-ul pe care-l am pe un Mitsubishi, iar Shopping MallDova este într-adevăr un centru comercial minunat, găseşti aici tot ce doreşti, personal amabil, un sortiment colosal de produse şi curăţenie ca în farmacie”, a spus fericitul câştigător.

Extragerea marelui premiu a avut loc la 15 decembrie, iar cuponul norocos a fost extras de interpreta Natalia Gordienco.

Potrivit Comunicate.md, începînd de astăzi la Shopping MallDova începe „Shopping Magia de Crăciun”, iar vizitatorilor li s-a pregătit o nouă promoţie, la care vor avea şansa să câştige două autoturisme Kia Picanto şi multe alte premii.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu