Anti-NATO

05 Martie 2009, 12:19

Partidul Socialiştilor „Patria-Rodina” susţine că a decis să susţină Partidul Comuniştilor la alegerile parlamentare din 5 aprilie pentru a nu admite venirea la guvernare a democraţilor care ar duce ţara în NATO.

Liderul socialiştilor, Veronica Abramciuc, a acordat un interviu publicaţiei formaţiunii sale „Patria-Rodina” în care menţionează că atât pentru socialişti, cât şi pentru comunişti problema-cheie reprezintă menţinerea suveranităţii Moldovei, asigurarea securităţii ţării şi cetăţenilor ei.

„Astăzi, afară de PCRM, toate forţele politice care au şanse de a trece în parlament, pledează pentru intrarea Moldovei în NATO. Iată de ce socialiştii nu au dreptul de a repeta experienţa din 2005, participând de singuri la alegeri şi riscând suveranitatea şi securitatea ţării”, a subliniat ea.

Comentarii (1 comentariu)

costin
a comentat la 05 Martie 2009, 17:28

E FOARTE BINE ASA .IESE ADEVARUL CA UNTDELEMNUL LA SUPRAFATA .CAND VINE MOMENTUL DECISIV SE STRANG SOBOLANII ROSII IMEDIAT .SA STIE ALEGATORII CU CINE AU DE-AFACE .CRED CA LI S-A TRANSMIS PRIN FAX DE LA MOSCOVA SA LARGEASCA FRONTUL TIRANIEI BOLSEVICE . NUMAI CAND AUD DE NATO , COMUNISTII SI ALIATII LOR O IAU LA GOANA .SI DE CARE SUVERANITATE VORBESTE TOVARASICA ? DE ASTA DE ACUM ? PAI ACUM R.MOLDOVA ESTE O COLONIE AGRARA A IMPERIULUI RUS ! RUSII DETIN SI PUTEREA POLITICA SI PUTEREA ECONOMICA .IN PLUS IN TRANSNISTRIA STATIONEAZA TRUPE RUSESTI .ASTA-I SUVERANITATEA PE CARE O APARA GANGSTERII ROSII ? MOLDOVA ESTE IN ACEST MOMENT O TARA AFLATA SUB OCUPATIE STRAINA !

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu