La Comrat e linişte

04 Martie 2009, 16:44

Mihail Formuzal susţine că în Găgăuzia campania electorală pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie, se desfăşoară liniştit şi corect, fiecare partid având posibilitatea să facă agitaţie electorală, informează DECA-press.

În context, başcanul găgăuz, Mihail Formuzal, a declarat că în regiune fiecare poate simpatiza orice partid doreşte.

„La noi fiecare are dreptul de a susţine partidul care îi place. Poliţia nu împiedică întrunirile, agitaţia electorală, sau arendarea sălilor”, a menţionat, miercuri, başcanul, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că faptul că unele partide politice se bucură de mai mare popularitate în regiune se explică prin faptul că acesta sunt mai active, au programe electorale simpatice.

„Toate partidele au şanse egale în Găgăuzia, deja depinde de fiecare cum vor lucra, aşa şi rezultate vor obţine”, a menţionat Formuzal.

Anterior, Mihail Formuzal a declarat că în alegerile parlamentare curente susţine Uniunea Centristă din Moldova.

Comentarii (5 comentarii)

costin
a comentat la 04 Martie 2009, 17:03

CE E ALA ? BASCAN …MAI BAIETI ,BASCANI SA VA NUMITI ACOLO DE UNDE ATI VENIT .AICI PE PAMANTUL NOSTRU LASAT DE STEFAN CEL MARE SI SFANT IN NICIUN CAZ .NU V-AM OBLIGAT NOI SA VENITI AICI .VOI ATI VENIT CAND VA ERA GREU .ASA CA MAI USOR CU ACESTE PSEUDOAUTORITATI GAGAUZE .DACA NU GRESESC ,UNII LIDERI GAGAUZI AMENINTAU CU IESIREA DIN COMPONENTA R.MOLDOVA ,DACA ACEASTA SE UNESTE CU PATRIA-MAMA ROMANIA .PROBABIL CA VRETI SA PLECATI DE UNDE ATI VENIT, NU-I ASA ? CARE INDEPENDENTA MAI VENETICILOR ? INTRI IN CASA OMULUI SI ITI PROCLAMI INDEPENDENTA ?

Vlahu
a comentat la 04 Martie 2009, 19:57

CE PROPUI SA-I IMPUSCAM PE TOTI CUM AU FACUT SARBII CU ALBANEZII DIN KOSOVA…

dan
a comentat la 04 Martie 2009, 21:07

nu trebue de impuscat trebue pur si siplu de pus “CAPCANE” SI IN LINISTE CESTIA SE REZOLVA…la fil si in transnistria!!!

dan
a comentat la 04 Martie 2009, 21:08

scuzati p-u greseli,CHESTIA ,,fel

costin
a comentat la 05 Martie 2009, 14:32

NIMENI NU DISCUTA DE IMPUSCATURI .DAR MERGAND PE GANDIREA LUI VLAHU NE VOM TREZI MAINE ,POIMAINE , SI CU VREUN HAN TATAR .PAI CHIAR CA SCOALA-TE STEFANE DE LA PUTNA SI FA ORDINE IN TARA .ASA CUM I-AM PRIMIT CAND LE ERA GREU ,CEREM SA FIM SI NOI ,BASTINASII ,RESPECTATI .

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu