Magica cifră zece

04 Martie 2009, 13:32

După ce în 2005 a formulat zece angajamente pe care comuniştii trebuiau să şi le asume în schimbul votul creştin-democraţilor pentru realegerea lui Vladimir Voronin în funcţia de preşedinte al republicii, Partidul Popular Creştin Democrat (PPCD) din nou jonglează cifra zece, informează Agenţia DECA-press.

De data aceasta e vorba de zece angajamente pe care PPCD şi le asumă în faţa alegătorilor.

Într-un buletin electoral al partidului se menţionează că prioritatea numărul unu va fi crearea locurilor noi de muncă. Al doilea angajament al partidului este creşterea veniturilor şi a puterii de cumpărare, rolul de bază în acest sens urmând să revină majorării salariului mediu pe economie până la 420 de euro, iar al treilea - o creştere economică sigură, o economie competitivă, un mediu de afaceri stabil.

Celelalte angajamente ale PPCD ţin de integrarea europeană; parteneriatele strategice cu România şi Ucraina; combaterea corupţiei şi reforma justiţiei; dezvoltarea rurală şi urbană durabilă; rezolvarea paşnică a problemei transnistrene; promovarea valorilor familiei şi sprijinirea tineretului; reforma legislativă şi constituţională.

Comentarii (3 comentarii)

costin
a comentat la 04 Martie 2009, 16:30

NU ESTE DECAT CANTECUL DE LEBADA AL PPCD-LUI .GARGARA IEFTINA PENTRU ALEGATORII ZAPACITI SI NEHOTARATI .PENTRU I.ROSCA ,SPECTACOLUL VA LUA SFARSIT IN CURAND .SI-A INDEPLINIT MISIUNEA . A INGROPAT PENTRU MULTI ANI DE ACUM INCOLO PPCD-UL .CORTINA A CAZUT SI IN SPATELE EI IURI ISI NUMARA RUBLELE CA IUDA ARGINTII…

costin
a comentat la 04 Martie 2009, 16:48

CHIAR O FI MAGICA PT EI CIFRA 10 .MAI REPEDE DE 10 ANI ,NU CRED CA PPCD-UL VA MAI INTRA IN PARLAMENT .VOR JONGLA CU ANGAJAMENTELE SI PROMISIUNILE LOR ,PRIN PARCURILE CHISINAULUI .DOAR DACA NU FUZIONEAZA CU PCRM-UL .O SA-L VEDEM PE IURISKA DEFILAND CU STEAGUL ROSU LA SARBATORILE SOVIETICE CARE-I PLAC LUI VORONIN .HASTA LA VISTA , BABY !

Radio Erevan
a comentat la 04 Martie 2009, 17:49

Noi asteptam un singur angajament de la ei - sa dispara!

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu