voTare sună tare!

03 Martie 2009, 17:14

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) şi Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT anunţă a lansat Campaniei itinerante „voTare”, comunică Agenţia DECA-press.

Campania „voTare” se desfăşoară în cadrul Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte – „Coaliţia 2009” şi face parte din proiectul „Campanie de Educaţie Civică”, implementat de către CNTM, Centrul Contact şi Asociaţia pentru promovarea Clinicilor Juridice din Moldova (APCJM).

Organizatorii campaniei urmăresc sporirea nivelului de înţelegere a procesului electoral de către cetăţeni, cât şi de stimulare a participării acestora la alegerile parlamentare.

Campania „voTare” a demarat, marţi, în raioanele Sângerei şi Orhei, continuând, ulterior, în toate cele 32 de raioane, inclusiv în autonomia găgăuză. Şase microbuze vor circula prin localităţile rurale, iar organizatorii vor avea întâlniri cu alegătorii pentru a le oferi informaţii imparţiale şi invitaţii la alegerile din 5 aprilie.

Campania va dura 25 de zile şi poartă un caracter nepartizan şi imparţial.

Comentarii (1 comentariu)

Radio Erevan
a comentat la 05 Martie 2009, 01:01

si voBine suna bine,
si voRosca suna ca dracu…

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu