Independenţi într-o ţară independentă?

03 Martie 2009, 11:25

La alegerile parlamentare din acest an ar putea participa 24 de candidaţi independenţi, relevă Agenţia DECA-press.

Secretarul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Ciocan, susţine că anume atâţia cetăţeni au solicitat de la CEC liste de subscripţie pentru a colecta semnături în favoarea candidaturilor lor.

Potrivit legislaţiei în vigoare, cei care doresc să participe în alegeri urmează să depună documentele cu o lună înainte de la data desfăşurării alegerilor. În cazul alegerilor parlamentare din acest an, termenul expiră pe data de 5 martie.

Comentarii (1 comentariu)

costin
a comentat la 03 Martie 2009, 15:38

APARITIA A ATATOR INDEPENDENTI REPREZINTA INCA O DIVERSIUNE COMUNISTA .SE INCEARCA DISIPAREA VOTURILOR ELECTORATULUI NECOMUNIST .SI DIN GRESEALA UNORA ,SE MAI POT SCADEA CATEVA VOTURI CARE AR FI MERS LA OPOZITIE .SE INCEARCA PUR SI SIMPLU ZAPACIREA ALEGATORILOR CU ATATEA PARTIDE ,PARTIDULETE SI INDEPENDENTI . DE COAGULAREA ELECTORATULUI ANTICOMUNIST SE TEME VORONIN CEL MAI MULT .NU NEG CA AR FI SI PERSOANE CINSTITE , POATE MAI MULT ORGOLIOASE ,DECAT MARIONETE ALE PCRM. DAR TREBUIE SPRIJINITA IN PRIMUL RAND UNIFICAREA TUTUROR FORTELOR NATIONALE SI DEMOCRATICE .

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu