Vladimir Voronin învaţă de la Ştefan cel Mare şi este ghidat de idei măreţe

02 Martie 2009, 18:04

Preşedintele Voronin a declarat în faţa participanţilor la exerciţiul militar-patriotic „ECOU-2009″, potrivit unei instituţii media afiliată comuniştilor, că „de la Ştefan cel Mare a învăţat că o ţară mică este capabilă să supravieţuiască numai atunci când luptă pentru idei măreţe”.

Cam ce idei măreţe o fi având preşedintele nostru, este greu de identificat. Dar apare o întrebare - dacă învaţă de la Ştefan cel Mare, de ce procedează ca Moţoc?

Oricum, e o întrebare fără răspuns, dar ideea mi se pare măreaţă.

Victor Istrati,
Hotnews

Comentarii (4 comentarii)

Ion
a comentat la 02 Martie 2009, 20:47

Aiureli…de un boboc

Radio Erevan
a comentat la 03 Martie 2009, 00:16

Care idei marete, tovarasi, comunismul?

Pai daca idea voastra mareata este sa pui in fruntea tarii o clasa care nu-si poate castiga existenta decit muncind cu spinarea, atunci voi nu prea ganditi cu capul (si nu e decent sa spun aici cu ce ganditi de fapt).

costin
a comentat la 03 Martie 2009, 08:48

DACA S-AR SCULA STEFAN DIN MORMANT ,NU CRED CA AR SCAPA PREA USOR MAIMUTOIUL ASTA BOLSEVIC .AR AVEA ACELASI SFARSIT CU AL BOIERILOR VANZATORI DE TARA .IDEI MARETE ?SI CARE AR FI ALEA ,SA STIM SI NOI ?PROSLAVIREA UNUI RAPT TERITORIAL BANDITESC ? INVRAJBIREA FRATILOR ROMANI DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI ?SLUGARIREA VENETICILOR ? NU VEDETI CA DELIREAZA CA UN NEBUN AFLAT IN ULTIMUL STADIU ? OMUL TREBUIE INTERNAT DE URGENTA SI BAGAT IN CAMASA DE FORTA .

VIL
a comentat la 03 Martie 2009, 09:32

Cred ca la apucat belka de la prea multa bautaura si la incurcat pe stratan cu Stefan, cit despre ceva maret as spune sa fii mai timpit ca un magar to e o idee mareata

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu