“Moldova Suverana” – cea mai obiectivă şi echidistantă publicaţie din R. Moldova!

02 Martie 2009, 13:09

Cotidianul „Moldova Suverană” se auto-poziţionează ca cea mai obiectivă şi echidistantă publicaţie din Republica Moldova.

Şi pe bună dreptate. Dacă nu credeţi, vă propunem atenţiei doar câteva titluri din ultima ediţie a acestui cotidian:

Partidul Comunistilor le-a intors raioanelor spitalele
Satul Pirita va vota pentru PCRM
Galina Balmos: PCRM va continua procesul reformelor sociale
PCRM a adus la Cahul stabilitatea si prosperitatea
Stefan Voda sustine Partidul Comunistilor pentru realizarile obtinute

Mai mult, ca atât. În ultima ediţie, „Moldova Suverană” enumără şi alte resurse media la fel de obiective şi echidistante.

Iată ce scrie numitul ziar la această temă: „Mint la fel de mult (se are în vedere raportul de monitorizare, relizat de API şi CIJ – n.n.) atunci când afirma ca  Agentia Moldpres si portalul omg.md ar favoriza partidul de guvernamint. Moldpres nu face nimic altceva decit sa prezinte stiri dintre cele mai variate, pe care ziarele sau alte agentii au libertatea sa le preia sau nu, iar omg.md, am constatat-o, prezinta informatii neutre despre toate partidele, fara partizanate neprofesioniste de genul celor de la UNIMEDIA, de exemplu, ….. Este suficient sa cititi stirile extrem de bine selectionate ale acestei agentii, care selecteaza si articole „convenabile” doar din ziarele „filatiste”. Cit priveste revista Saptamina, acestia ar trebui sa observe nu „partialitatea” acesteia, ci impartialitatea de invidiat de care da dovada, pe care nici un alt ziar din cele asa-zis independente nu si-o permite”.

Acuma aţi înţeles ce înseamnă echidistanţă şi profesionalism?

Hotnews.md

Comentarii (3 comentarii)

costin
a comentat la 02 Martie 2009, 14:31

CRED CA NUMELE CARE S-AR POTRIVI MAI BINE PUBLICATIEI EVOCATE E - MOLDOVA SOVIETICA SAU MOLDOVA GUBERNALA .E O BUCATA DE HARTIE IGIENICA CARE FACE POLITICA DUSMANILOR NEAMULUI NOSTRU .SI ASTA IN MOD OFICIAL .

sevas
a comentat la 02 Martie 2009, 20:19

nu e buna pt hirtie igienica..contine plunb:).inschimb arde bine!

histro
a comentat la 03 Martie 2009, 14:07

Stefan Voda nici o data nu a sustinut comunistii. Primarul care a fost ales, la momentul alegerii nu era afiliat politic. El e un om bun si foloseste apartenenta sa la PCRM pentru a atrage investitii in oras. Moldova SUBTERANA- cea mai mincinoasa si mai pupcurista editie cotidiana.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu