Pe şeful statului îl doare de medici

20 Februarie 2009, 18:38

Şefii spitalelor şi centrelor medicilor de familie din ţară au fost convocaţi, în această dimineaţă, de către preşedintele Vladimir Voronin, transmite Agenţia DECA-press.

Întrevederea a avut loc la Guvern cu uşile închise, iar accesul presei a fost selectiv. Paza de corp a preşedintelui a ţinut jurnaliştii incomozi departe de sediul Guvernului şi au interzis să îl filmeze pe preşedinte  în timp ce intră sau iese din Guvern.

Ministrul Sănătăţii, Larisa Catrinici, candidat pe lista PCRM a declarat presei că şeful statului a dorit să audă părerea medicilor despre sistemul de asigurări medicale. Ministrul afirmă că este vorba despre o campanie de totalizare şi dări de seamă. Pentru că nu se reuşeşte să ajungă în fiecare instituţie medicală, preşedintele i-a invitat la Guvern. Larisa Catrinici nu s-a putut pronunţa asupra legalităţii întrunirii.

Şeful Centrul  medicilor de familie Nisporeni, Vera Tăbăcaru, afirmă că în cadrul întrunirii s-au adus la cunoştinţă programele care au fost efectuate şi care se vor efectua.

Şeful centrul medicilor  de familie Şoldăneşti, Constantin Bătrânici, spune că preşedintele le-a adresat un mesaj de salut, de sănătate şi succese pe viitor.

Tot astăzi, Larisa Şavga, ministrul Educaţiei şi Tineretului, a convocat la pretura sectorului Ciocana al capitalei toţi profesorii acestui sector. Întrunirea a avut loc la ora 15.00. Larisa Şavga este candidat pe lista PRCM.

Anterior, partidele de opoziţie au contestat câteva întruniri electorale ale preşedintelui Vladimir Voronin, motivând că şeful statului nu a degrevat din funcţie pe perioada campaniei. CEC a fost sesizată şi în privinţa resurselor administrative ale statului, pe care Partidul Comuniştilor le-ar folosi în scopuri electorale. Nici una din contestări nu a fost examinată deocamdată.

Comentarii (1 comentariu)

Nicanor
a comentat la 22 Februarie 2009, 23:57

Iarasi in campania electorala se foloseste de toate mijloacele pe care le are e o mare porcarie@!!!! Jos Comunismul!!!

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu