Un copil de 13 ani din Marea Britanie a devenit tată

15 Februarie 2009, 21:57

Alfie Patten, un baiat in varsta de 13 ani din Marea Britanie, a devenit tata dupa ce prietena lui, Chantelle Steadman, in varsta de 15 ani a nascut o fetita.
Copilul a fost conceput pe cand Alfie avea doar 12 ani. Acum, cei doi sunt parintii unei fetite de 3,260 kg, Maisie Roxanne. Chantelle a nascut-o pe Maisie la spitalul Eastbourne dupa un travaliu de cinci ore.
Intr-un interviu acordat „The Sun”, Alfie a declarat ca el si partenera sa, Chantelle, au fost de-a dreptul socati cand au descoperit ca este insarcinata, dar au decis sa nu recurga la avort. „…Cand a aflat mama, am crezut ca voi avea probleme. Parintii mei au vrut sa pastram copilul, dar s-au gandit mai intai la reactia oamenilor. Nu stiu cum este sa fii tata. Voi incerca insa, sa fiu unul bun si sa am grija de fetita ea”, a mai adaugat Alfie.

Tatal sau, in varsta de 45 de ani, a declarat ca Alfie nu a inteles inca gravitatea situatiei si nici insemnatatea rolului pe care il va juca. „Sunt mandru de el. Ar fi putut sa ridice din umeri si sa stea acasa, sa se joace pe Playstation, dar el s-a dus la spital in fiecare zi”, tatal lui Alfie.

HotNews

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu