Trei Crai de la Rasarit în aghit-brigada Partidului Comuniştilor

13 Februarie 2009, 18:08

Directorul postului TV „N4” Sergiu Batog şi directorul agenţiei de ştiri „Omega” Alexandr Petcov au avut astăzi la ora 16.30 o şedinţă comună cu deputatul comunist Grigore Petrenco.

Directorii a doua instituţii media sunt implicaţi în organizarea concertului electoral al partidului comuniştilor. Directorul „N4” Sergiu Batog şi directorul agenţiei de ştiri „Omega” Alexandr Petcov au avut astăzi la ora 16.30 o şedinţă comună cu deputatul comunist Grigore Petrenco.

Un reporter HotNews.md a fost martorul acestui eveniment şi afirmă că aceştia s-au întâlnit în imediata vecinătate a scenei din Piaţa Marii Adunări Naţionale, montată pentru spectacolul de Sfântul Valentin, cu genericul „Votezi. Moldova teritoriul dragostei”. Litera E din cuvântul votezi conţine însemnele partidului comuniştilor - secera şi ciocanul.

Grigore Petrenco, Sergiu Batog şi Alexandr Petcov, împreună cu grupul tehnic au pus la cale ultimele detalii ale concertului.

Comentarii (1 comentariu)

Radio Erevan
a comentat la 13 Februarie 2009, 21:06

Dragostea ca dragostea, fie ea si cu secera sau cu ciocanul, dar sa mai discutam si despre sex.

Daca PCRM-ul nu o sa ofere emigrantilor moldoveni dreptul la vot propun ca fiecare emigrant sa dea R. Moldova in judecata la CEDO si sa ceara compensatii cel putin 1000 euro.

Sa vedem “pozitia de dragoste” a guvernului RM cind va trebui sa platesca cite o mie de euro la 500-600 de mii de oameni, poate mai multi.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu