Natalia Gordienco şi Edict şi-au retras piesele de la Eurovision

09 Februarie 2009, 10:21

Natalia Gordienco a depus cerere de retragere din concurs a piesei pentru preselecţia naţională “Eurovision”. Interpreta a invocat motive personale, declarând că bunica ei are probelme de sănătate şi că ea va trebui să-i fie alături. Zvonurile despre retragerea din concurs a piesei pe care o interpretează Natalia au fost mediatizate în presă în ultimele zile, scrie Jurnal.md.

Compozitorul Alex Braşoveanu a menţionat, în mai multe interviuri, că va retrage din concurs piesa “So alive”, interpretată de Natalia Gordienco, pentru că nu este deacord cu actuala componenţă a juriului care urmează să aprecieze evoluţia interpreţilor şi la finala din 14 februarie. “Dacă până la 14 februarie nu va fi schimbată componenţa juriului, atunci o să retragem piesa”, declara zilele trecute  Alex Braşoveanu.

“Edict” are contract cu România

Şi trupa “Edict” a înaintat, astăzi, cerere de retragere din concurs. “Edict” a motivat decizia prin faptul că, în perioada în care la Chişinău se va desfăşura selecţia naţională a Eurovisionului,  ei trebuie să onoreze un contract semnat cu o casă de discuri din România.

Vor fi înlocuiţi

Astfel, în lista de participanţi au rămas 17 nume. Conform regulamentului, în caz de retragere din concurs a unei piese, concurentul eliminat va fi înlocuit cu un alt candidat din cei eliminaţi la prima preselecţie. Cei doi fericiţi care vor fi readuşi în concurs vor fi anunţaţi în scurt timp şi adăugaţi în lista finală în calitate de concurenţi pentru finala din 14 februrie. Se presupune că în listă vor fi adăugaţi Mihai Braşoveanu, trupa “EXNN” sau “Corbus Albus”. Momentam, organizatorii preseleţiei naţionale de la TRM, selectează participanţii, calculându-le punctele acumulate la prima selecţie.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu