Gluma comuniştilor moldoveni: Sa construim o Moldova europeană împreuna!

06 Februarie 2009, 14:25

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) merge în alegeri cu sloganul „Să construim o Moldovă europeană împreună!” şi a devenit prima formaţiune politică care şi-a făcut publică platforma electorală pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie.

Azi, partidul de guvernământ şi-a făcut publică oferta electorală şi a promis să obţină un nou nivel al relaţiilor dintre Moldova şi UE şi să atragă în Moldova proiecte europene.

Comuniştii spun că pledează pentru demilitarizarea totală a ţării, consolidarea neutralităţii şi soluţionarea problemei transnistrene în baza unităţii teritoriale a Moldovei şi promit majorarea salariului mediu pe economie până la 500 euro.

Şi acum apare modesta întrebare: chiar să-i credem?

A doua întrebare ar fi: da cum rămâne cu aderarea Moldovei la Uniunea Rusia-Belarus?

HotNews.md

Comentarii (2 comentarii)

mxg
a comentat la 06 Februarie 2009, 18:44

Sa constuim o Moldova europeana impreuna!Cu comunistii in opozitie si ****!

admin: comentariu moderat

Dinu
a comentat la 07 Februarie 2009, 09:03

Nu va bateti joc pe fata de popor. Cine va crede cu sloganul asta? Desi… am vazut niste filmulete care ma pun pe ganduri: unii intervievati erau fermi ca voteaza comunistii iar restul sunt indecisi. Sa presupunem ca aia indecisi nu vor vota comunistii, dar pe cine?
Sunt atatea partide ca nuci nu stii ce sa votezi. Omul de la tara neinformat i sa voteze ce-i pica, ce-i suna mai frumos si ma tem sa nu le sune frumos PPCD-ul. Sfatul meu: VOTATI UN PARTID DIN OPOZITIE PUTERNIC, UNUL CARE SIGUR VA INTRA IN PARLAMENT!!!

sfat pt partidele din opozitie: UNITI-VA dupa alegeri!!!

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu