Oferta generoasă a României pentru cetăţenii moldoveni

31 Ianuarie 2009, 17:51

Până la 30 mai 2009 cetăţenii moldoveni, inclusiv cei cu venituri modeste, işi pot programa o vacanţă de relaxare şi tratament în staţiunile balneare din România la preţuri avantajoase, anunţă Biroul de promovare şi informare turistică al României în Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă, „pentru prima dată în acest an în Republica Moldova a fost lansată campania Decada Balneară, care presupune un sejur de 10 zile cu pensiune completă (trei mese pe zi) şi tratament timp de 7 zile la tariful de cca 155 de euro intr-un hotel de 2 stele şi 180 de euro pentru cazare la un hotel de 3 stele”.

Tot până la 30 mai, potrivit Biroul de promovare şi informare turistică al României în Republica Moldova, se deruleaza şi campania “O săptămână de refacere în staţiuni balneare”, la care participă peste 30 de unităţi de cazare de două şi trei stele din cele mai importante staţiuni balneoclimaterice româneşti. “Pentru această ofertă preţurile încep de la 70 de euro pentru 6 nopţi de cazare/ 7 zile cu mic dejun inclus la un hotel de două stele si 90 euro pentru aceeaşi perioadă la un hotel de 3 stele. La aceste sume se mai adaugă costurile pentru asigurare medicală, transport, masă şi proceduri medicale”, se spune în comunicat.

În fiecare an un număr de circa 4000 de cetăţeni moldoveni beneficiază de aceste oferte şi merg la băi sau cure cu ape minerale în staţiunile din România. Pentru a beneficia de aceaste oferte cei interesaţi trebuie sa se adreseze în timp util agenţiilor de turism care vând spre destinaţia România. Viza de intrare pe teritoriul României este gratuită.
HotNews.md

Comentarii (2 comentarii)

bucuresteanul
a comentat la 01 Februarie 2009, 17:18

Guvernul Romaniei trebuie sa faca si pentru cei din Moldova ceva,chiar mai mult,bafta!

kulldox
a comentat la 02 Februarie 2009, 17:41

corect ar fi in loc de “… presupune un segur de 10 zile” sa fie “… sejur …” :)

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu