Comuniştii: Actualul Parlament nu este viabil

28 August 2009, 18:28

“Parlamentul şi Preşedintele Legislativului, care îşi încep activitatea cu încălcarea legislaţiei în vigoare, adoptată de organul legislativ al aceste ţări, nu are un alt viitor decât un apropiat eşec”, a declarat, vineri, deputatul comunist, Vadim Mişin, afirmă agenţia pro-comunistă Omega.

Potrivit lui Mişin, tratarea legislaţiei prin prisma intereselor proprii o transformă într-o “oişte, pe care unde o întorci, acolo se duce”. “Iată, de exemplu, astăzi oponenţilor noştri legislaţia le-a servit drept oişte pe care se încearcă de a o întoarce în direcţia în care le convine. În astfel de cazuri, un Parlament normal într-un stat civilizat nu are viitor şi nu poate exista”, a concluzionat Mişin.

Deputatul PCRM a accentuat că legislatorii care fac parte din Alianţa pentru Integrare Europeană, pe lângă Constituţia Moldovei au încălcat cea mai importantă lege organică de care se conduce Parlamentul - Regulamentul organului legislativ, scrie agenţia pro-comunistă Omega.

Comentarii (8 comentarii)

Marius
a comentat la 28 August 2009, 19:14

Gura, gata ca nu mai sunteti la putere! Puteti sa plangeti cat vreti la Moscova sau la Tiraspol.

alex
a comentat la 28 August 2009, 19:36

generali sovetscie si banditi politici, ati ati violat si legile in propriul interes, de ca nu va place,atat! Televiziunea nu e a voastra si nici a lui Papuc!

Radio Erevan
a comentat la 28 August 2009, 19:42

Sa punem punctul pe I - ce fac PCRM-istii acum, inclusiv faptul ca au ocupat televiziunea, este o tentativa de lovitura de stat.

Ei nu recunosc puterea aleasa democratic si incearca sa preia puterea prin forta.

Cei de la televiziune si din politie trebuie sa inteleaga - pentru asemenea actiuni se face inchisoare serioasa.

Silvera
a comentat la 28 August 2009, 20:44

Misin-Sharicov, mai bine povesteste-ne cum de ai devenit om de afaceri prosper, poate esti aristocrat de familie buna ? Din salariu de functionar, nu te faci multimilionar, chiar daca muncesc cinstit 10-20 generatii din familia ta.

victor
a comentat la 28 August 2009, 20:52

misin e ca o rabla invechita. la fier vechi cu el.

Demetrius
a comentat la 28 August 2009, 21:22

Ce mutra!!!

Silvera
a comentat la 28 August 2009, 21:49

Comunistul VADIM MISIN a derulat si el in ultimii ani afaceri de milioane.

Domnia sa are mai multe firme de distribuire a tigarilor, fiind intr–un fel proprietarul din umbra al Intreprinderii de Stat “Tutun Moldova”. (De aici si unele neintelegeri cu familia Voronin, care doreste sa preia tot pachetul de control al acesteia). Tot familia Misin — Vadim, sotia acestuia (care e locotenent–colonel) si fiul Serghei — prin firma “Dufremol” S.R.L., se afla in posesia retelei de magazine “Duty–Free”, – 16 filiale si depozite vamale, cu 20 de conturi bancare — marfurile carora sunt scutite de impozite si taxe vamale si care ii aduce venit de zeci de mii de dolari anual. lt fondator al firmei SRL “Dufremol” afara de Serghei Misin, fiul lui Vadim Misin, este VLADIMIR KOLESNICENKO, directorul general al firmei “Jolly Alon”, reprezentantul lui Boris Birstein in Moldova.

Deci tot ce confisca vamesii nostri trece in subordinea firmelor lui Misin si Kolesnicenko.

In acelasi timp cotizatiile de partid ale comunistilor milionari constituie doar 16 lei pe luna.

V.Misin mai este cunoscut prin presiunile pe care le face asupra organelor de drept.

Domnia sa a facut demersuri la Judecatoria Centru si la Tribunalul Municipal Chisinau pentru a fi eliberat din inchisoare fostul presedinte al Bancii “Intreprinzbanca”, care a prejudiciat statul de sute de mii de dolari.
sursa: http://www.zdg.md/29/investigatii/

VASJA
a comentat la 30 August 2009, 09:35

MISIN NU SPUNE PROSTII….CONSTITUTIA NU A FOST INCALCATA……A FOST SCHIMBATA ORDINEA DE ZI A PROCESULUI DE SESIUNE….ESTE PROCESS ORGANIZATORIC…SI E LA DECIZIA MAJORITATII PARLAMENTARE…..DAR DACA LIDERII VOSTRI SINT ZERO IN ORGANISATIE….PAI VORBESTI TU ACUMA PROSTII

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu