Călin Vieru la PLDM

30 Ianuarie 2009, 14:33

Fiul regretatului poet Grigore Vieru, omul de afaceri Călin Vieru, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) şi va merge alături de acest partid în alegeri, transmite HotNews.md cu referinţă la Agenţia DECA-press.

Călin Vieru va avea un loc important în lista electorală a acestui partid, care îi va permite să-şi pună în valoare toate aptitudinile sale profesionale plus credo-ul său politic, a declarat Vlad Filat, liderul PLDM.  Rog ca implicarea în politică a lui Călin Vieru, care este membru al PLDM din noiembrie 2008, să nu fie interpretată în nici un fel de adversarii noştri politici şi mai ales, să fie legată de moartea regretatului poet Grigore Vieru, a mai spus Filat.

„În politică eu nu mă gândesc la cifre, ci la ceea ce vreau să fac alături de un partid energic, cu perspective mari. Mă lansez în politică pentru că simt că pot aduce o contribuţie serioasă viitorului ţării”, a spus Călin Vieru.

Călin Vieru este de profesie medic, dar este cunoscut ca un om de afaceri de succes. El deţine mai multe restaurante şi cluburi de noapte din capitală.

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu