Premierul Zinaida Greceanai a donat sange

Premierul Zinaida Greceanai a donat sange de Ziua Internationala a Donatorului de Sange, transmite Agentia DECA-press.

Greceanai a venit sa doneze sange duminica in gradina publica „Stefan cel Mare” din Chisinau, unde au fost instalate corturi speciale. Premierul, dar si ministrul Sanatatii, Larisa Catrinici, s-au numarat printre cei cateva sute de chisinaueni care au donat sange in gradina publica.


Aviaţia civilă lucrează pentru PCRM?

Liderul comuniştilor moldoveni, preşedintele R. Moldova în exerciţiu şi spicherul Vladimir Voronin se deplasează la adunările de partid cu elicopterul, transmite Agenţia DECA-press.

Potrivit siteul oficial al autonomiei găgăuze (www.gagauzia.md), Vladimir Voronin a fost la Comrat în data de 11 iunie, unde a avut o întâlnire cu numeroşi membri de partid din regiunea de sud a ţării. Sursa citată precizează că elicopterul a aterizat pe stadionul din Comrat de unde şeful statului a mers la adunarea de partid, însoţit de câţiva oficiali găgăuzi.


Rusia, China si Brazilia vor sa achizitioneze obligatiuni emise de Fondul Monetar International

Decizia Fondului Monetar International de a emite obligatiuni, pentru prima oara, a atras cateva importante state emergente, ce cauta sa-si diversifice investitiile in detrimentul dolarului.

“Echipa FMI va prezenta conducerii institutiei documentatia necesara pentru emiterea obligatiunilor de indata ce va fi posibil”, a anuntat recent Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, relateaza Agerpres.


Detoxifica-ti corpul printr-o dieta potrivita!

Detoxifierea sau dietele de curatare pot include apa, diferite bauturi, sucuri de fructe si legume sau suplimentele pe baza de plante.

Avem nevoie de toate aceste lucruri pentru ca trupurile noastre sunt foarte “abuzate” de viata moderna.


Caloriile “lichide”, chiar mai periculoase decat cele “solide”

Majoritatea celor care urmeaza o cura de slabire au grija in special la alimentele consumate, uitand insa de lichide baute pe timpul zilei.

Potrivit lui Margaret Furtado, specialistul consultat de Yahoo Health, acestea sunt chiar mai periculoase decat mancarea, ele trecand, de cele mai multe ori, neobservate de cel aflat la dieta.


Timpul: Comuniştii au început campania electorală chiar îndată după evenimentele din 7 aprilie

Un atac masiv asupra opoziţiei democrate l-au lansat odată cu difuzarea filmului „Atac asupra Moldovei”, difuzat deja pe patru posturi de televiziune aservite Puterii, toate având acoperire naţională: NIT, „Moldova 1”, „Prime” şi EU TV, scrie Timpul de Dimineaţă. Unii politicieni au văzut prin lansarea acestuia un atac psihologic asupra alegătorilor, dar şi pregătirea arestărilor din sânul Opoziţiei. Aşa s-a şi întâmplat. Vinerea trecută a fost chemat la procuratură primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, căruia i s-a intentat un dosar penal pentru „dezordine în masă” în timpul manifestaţiilor anticomuniste din 6-7 aprilie şi tentativă de „uzurpare a puterii în stat”, notează Timpul.


Mascarada comunista continua

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă a fost interogat, vineri, de Procuratura sectorului Centru. Dupa audiere, Chirtoacă a declarat presei că este bănuit „de organizarea dezordinilor în masă” şi de „uzurparea puterii de stat cu urmări grave”.