Voronin: Marian Lupu a intrat în Partid pe după spate

Sursa: UNIMEDIA


12 Noiembrie 2009 | 3 comentarii

Băsescu recită o poezie, scrisă de el, la Pro TV

Preşedintele Traian Băsescu recită, în emisiunea “Divertis - Serviciul Român de Comedie”, care va fi difuzată duminică de Pro TV, o poezie scrisă de el în tinereţe, pe puntea Bricului Mircea, dedicată mamei şi celor de acasă.

Şeful statului, invitat special la această emisiune, a recunoscut la filmări că în tinereţea sa de navigator, pe puntea Bricului Mircea, a compus poezii, chiar dacă nu a publicat încă niciun vers.


Un italian şi-a făcut 13 operaţii estetice pentru a fi sosia lui Michael Jackson

Italianul şi-a format o adevărată afacere din faptul că seamnănă atât de bine cu Michael Jackson. Acesta are o trupă de dansatori profesionişti.

Un infirmier italian, pe nume Marco Ricci, este sosia fidelă a lui Michael Jackson din Peninsulă. Acesta a suferit 13 operaţii estetice pentru a putea arăta ca regele muzicii pop, Michael Jackson.


Anchetă în cazul profesorului care se mângâia cu mâna unei eleve

Poliţiştii din localitatea hunedoreană Brad au început, la solicitarea procurorilor, o anchetă în cazul profesorului de matematică ce apare în imagini postate pe internet în timp ce lua mâna unei eleve şi se mângâia cu ea pe picior şi pe organele sexuale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu, ancheta a început după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad s-au autosesizat, după difuzarea filmuleţului şi au cerut Poliţiei să facă verificări în acest caz, transmite MEDIAFAX.


Vladimir Voronin a reușit să ajunga în acest an, de Paștele Blajinilor, la mormântul mamei sale

Vladimir Voronin a reușit să ajunga în acest an, de Paștele Blajinilor, la mormântul mamei sale, situat în Corjova, localitate de pe malul stâng al Nistrului, transmite PRO TV Chişinău.


Trenul Prietenia - “victimă” a românismului

De la o vreme încoace, vagoanele trenului „Prietenia”, care face legătura între Chişinău şi Bucureşti, sunt scrise de către persoane necunoscute inscripţii cu spray-ul. Inscripţia preferată de “vandali” este „BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC”, titlul unei campanii de informare începută la Bucureşti în 2006. Anume această inscripţie a fost văzută ieri pe vagoanele trenului „Prietenia”.

Sub protecţia anonimatului, unul din însoţitorii de tren a declarat: “Noi suntem de acord că suntem români dar vedeţi dumneavoastră, şefii nu ne permit să lăsăm inscripţii din astea pe tren, zic că e politică”.
HotNews.md


21 Februarie 2009 | 4 comentarii

Moldovenii se trag în ţeapă unul pe altul, muncind în kolhozurile ruseşti

30 de  persoane, bărbaţi şi femei din câteva sate călărăşene, după ce au muncit mai bine de trei luni într-un kolhoz din Rusia, după ce revenit acasă s-au trezit traşi în ţeapă de către cel care i-a „patronat”, informează DECA-press.

Călărăşeni spun că plecarea la lucru le-a fost aranjată de un lider din agricultura raionului Edineţ.

La încheierea lucrărilor, liderul ne-a achitat câte 300 de dolari, din cei 600 câţi trebuia să-i primim, conform înţelegerii preliminare, asiguirându-ne că restul banilor îi vom ridica când ne vom întoarce acasă, spun cei păţiţi. După mai bine de o lună îl tot căutăm să ne dea banii dar acea persoană nu e de găsit, au declarat oamenii care au apelat la procuratură.

Procuratura din Călăraşi investighează cazul.


Cum sa chiuleşti de la munca daca nu eşti bolnav

Cateodata chiar ai nevoie de o zi doar pentru tine. Sa mergi la un muzeu, sa te imbeti in toiul zilei sau sa te joci pe calculator fara ca seful sa-ti sufle in ceafa.

Dar zilele de concediu sunt numarate si planuite cu mult inainte de a veni: invariabilul concediu la mare sau la munte si vizitele la parinti. Asa ca da, incepe sa sune tentant sa-ti iei o zi libera, chiar daca, teoretic, stii ca nu se poate.

1. Intotdeauna suna-ti seful pentru a-i spune ca nu vii; niciodata nu-l anunta prin email. Un mail chiar sugereaza ca e vorba de o falsa boala. In plus, risti sa ti se spuna sa lucrezi de acasa, pe mail. Ceea ce nu s epotriveste cu ideea ta de zi libera.

Un telefon da credibilitate povestii si sugereaza ca este vorba despre o urgenta. Incearca sa-ti planuiesti apelul cand stii ca seful nu e in birou si, deci, nu-ti poate raspunde pe fix sau are o intalnire urgenta si nici pe mobil nu e disponibil. Lasa-i mesaj; o discutie, fie ea si prin telefon, te-ar putea pune in situatia de a da detalii.


Există un organism viu care nu moare niciodată!

Singura vieţuitoare din lume capabilă să păcălească moartea la nesfârşit este Turritopsis nutricula, o vieţuitoare de apă dulce, rudă cu moluştele şi coralii.

Îndeajuns de mica încât să poată fi zărita, totuşi, cu ochiul liber, Turritopsis nutricula este capabilă să atingă maturitatea sexuală şi apoi să revină la stadiul de polip, pentru a o lua de la capăt, începând dezvoltarea, practic, de la zero.