Un agent FBI a făcut praf un Ferarri de 750.000 de dolari

O companie de asigurări americană dă în judecată FBI şi cere daune de 750.000 de dolari după ce a plătit asigurarea pentru o maşină furată, găsită şi, ulterior, distrusă de un agent FBI, potrivit autoevolution.com, citat de Realitatea.

În septembrie 2003, un Ferrari F50 a fost furat de la un dealer din Rosemont, Pennsylvania. Fără speranţe că vehiculul va fi găsit, proprietarul reprezentanţei a cerut companiei Motors Insurance banii pentru asigurare, pe care i-a şi primit.

Cinci ani mai târziu, undeva în Kentucky, FBI a recuperat autoturismul într-o stare incredibil de bună. Pe parcursul procesului, Ferrariul F50 a fost găzduit într-un garaj al FBI.

Din anumite motive - care nu trebuie divulgate, după cum susţine compania de asigurari, - în 2009, FBI-ul a plasat unul dintre agenţii săi, agentul special FBI Frederick Kingston, la volanul maşinii F50 şi l-a trimis pe acesta la drum. Din păcate, chiar în drumul său s-a aflat un copac pe care agentul, probabil obişnuit să conducă alte mărci auto, ca Ford şi Chevys, nu l-a putut evita.

Rezultatul a fost distrugerea vehiculului Ferrari F50. Conform DetNews, care invocă procesul intentat de către asigurător, accidentul ar fi avut loc la câteva secunde după ce automobilul a părăsit garajul FBI.

Acum, asigurătorul, care l-a despăgubit pe proprietarul original al vehiculului, vrea banii înapoi. Drept urmare, a dat în judecată FBI şi cere nu mai putin de 750.000 de dolari. De asemenea, asigurătorul vrea să ştie cum a fost posibil ca Ferrari-ul să intre în copac.
 

Autor: autoevolution.com
Sursa: realitatea.net
26.02.2011 Caleidoscop
1295
0

Comentarii 0