Sursa imagine: hotnews.md

Parlamentul RM: Campania electorală continuă, căţeii comuniştilor au "prihvatizat" microfoanele

Hoitul comunist, care este deja timpul să-şi dea obştescul sfârşit, se mai zvârcoleşte. Atenţie însă, este ca şi fiara rănită: în agonia sa ea poate muşca mortal. (...) S-a văzut acest lucru zilele trecute, în primele două şedinţe ale noului parlament. Fracţiunea pcrm a ales o altă tactică decât cea din Parlamentul precedent, când pur şi simplu nu participa la şedinţe. De astă dată şi-au pus scopul ca prin orice metode să zădărnicească activitatea normală a Parlamentului, scrie Valeriu Dulgheru în hebdomadarul Uniunii Scriitorilor din Moldova "Literatura şi Arta".

Este un lucru foarte păgubos în situaţia actuală, când sunt atâtea probleme de rezolvat pentru a scoate acest colţ de ţară din mizeria în care se bălăceşte. Parlamentul abia şi-a început activităţile, iar microfoanele din sală deja au fost “prihvatizate” de căţeii comuniştilor. Este ca un teatru de marionete. Păpuşarul se află în umbră, iar în prim-plan sunt împinse marionetele Petrenco, Muntean, Muşuc, Dodon. Observaţi cine sunt cei care sunt împinşi la microfoane. Nu ruşi, evrei, ucraineni, de care nu duce lipsă actuala fracţiune a pcrm, ci nişte cozi de topor, consângeni de-ai noştri. Păpuşarii Voronin, Tkaciuk, Mişin ş.a. stau în spatele lor şi jubilează. Vorbesc de toate ce le vine în tărtăcuţele lor sau ce li se comandă.

Se creează impresia că campania electorală continuă, de astă dată, în Parlament: aceleaşi subiecte dezbătute, aceiaşi actori cu aceleaşi metode murdare. Vorbesc despre aşa-numitele „crime” legate de inundaţiile de pe Prut, despre lichidarea grupelor cu predare în limba rusă în universităţi (care nu are loc, dar ar trebui)...

Continuare

Autor: Valeriu Dulgheru
Sursa: literaturasiarta.md
24.01.2011 Opinii
3968
0

Comentarii 1

  • Vasile Sulă:

    :)))) cîni iştea komoişti îs turbaţ

    24.01.2011 13:17