Sursa imagine: trm.md

Boxerii moldoveni părăsesc concursul la Campionatele Europene din Armenia

După un început promiţător boxerii din Republica Moldova părăsesc pe rând concursul la Campionatele Europene ce se desfăşoară în Armenia. Victor Vacula, Vladislav Gavriuliuc şi Andrei Zaplitnîi au fost eliminaţi din concurs de oponenţi din Danemarca, Turcia şi Muntenegru, relatează Moldova 1.

În competiţia categoriei de greutate de până la 57 de kilograme, Victor Vacula din Tiraspol a pierdut cu 0:5 în faţa danezului Frederik Jensen. Pugilistul nostru are 23 de ani, iar în acest an şi-a făcut debutul la un Campionat European. Vladislav Gavriuliuc, care a debutat cu o victorie în prima rundă, s-a oprit şi el în optimile de finală. În categoria de greutate de până la 75 de kilograme, discipolul lui Petru Caduc a cedat tot cu 0:5 în faţa turcului Serhat Giuler.

Un alt boxer din Grimăncăuţi, Andrei Zaplitnîi, care a concurat în categoria de greutate de până la 86 de kilograme, a fost învins de munteneagreanul Petar Liesevici. Toţi arbitrii i-au acordat victorie sportivului balcanic.

În gala de astă-seară alţi cinci pugilişti moldoveni urmează să boxeze pentru calificarea în sferturile de finală. E vorba de Alexandru Paraschiv din Chişinău, hânceştenii Ştefan Vozneacovschi şi Liviu Munteanu, dar şi grimăncăuţenii Davron Bozorov şi Alexei Zavatin.

Autor: trm.md
26.05.2022 Actual
614
0

Comentarii 0