Sursa imagine: trm.md

Accident la Budeşti: Un tânăr a decedat, altul internat în spital

Un tânăr în vârstă de 29 ani a decedat, iar altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs la ieşirea din comuna Budeşti.

Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău a fost sesizat în această seară, în jurul orei 18:00, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier, preliminar o persoană decedată şi una traumată, care s-a produs la ieşirea din comuna Budeşti. Ajungând la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un camion ce era condus de conducător în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul volanului a ieşit pe acostament şi a tamponat un automobil de model Dacia care era parcat în faţa la o vulcanizare.

În consecinţă, un tânăr în vârstă de 29 de ani a decedat, iar un bărbat de 35 de ani cu diferite traumatizme a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii bărbaţi se aflau în afara automobilului.

Pe caz a fost dispusă iniţierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţelor.

Autor: trm.md
07.04.2021 Actual
636
0

Comentarii 0