Sursa imagine: mecc.gov.md

Nu renunțăm, dar ne adaptăm! Cea de-a 55 ediție a Festivalului de Muzică „Mărțișor-2021” va avea loc online

În contextul evoluției situației epidemiologice din țara noastră, precum și de Hotărârea de ieri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică prin care a fost interzisă activitatea instituțiilor teatral-concertistice cu prezența spectatorilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va organiza, în format online, spectacole muzicale din cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor-2021”.

Spectacolele muzicale vor fi difuzate de către postul public de televiziune Moldova 1 și canalul TV Moldova 2 și vor fi transmise online și pe paginile de Facebook a Î.S. Organizaţiei Concertistice şi de Impresariat „Moldova-Concert”, Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”, Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” și Sălii cu Orgă.

Biletele procurate pot fi returnate la casele de bilete ale instituțiilor concertistice.

Cu detalii privind programul online al Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor-2021”, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va reveni pe parcursul zilei de luni, 1 martie – prima zi de primăvară.

Amintim că, ieri, CNESP a impus mai multe restricții la nivel național, după creșterea numărul de cazuri noi de coronavirus în ultimele săptămâni.
 

Autor: realitatea.md
28.02.2021 Actual
732
0

Comentarii 0