Sursa imagine: peroz.ro

Cum arată la 7 ani cel mai expus copil de pe planetă

O știm încă de când era bebeluș și practic a crescut sub ochii noștri. Deși Kim Kardashian nu voia inițial să își expună fiica, până la urma nu a rezistat tentației de a o arăta lumii întregi. Acum, la 7 ani, North West este unul dintre cei mai expuși copii de pe planetă: mama sa postează imagini cu ea pe Instagram, iar paparazzi nu ratează să o fotografieze, ca pe orice membru al familiei Kardashian.

Ca orice mamă, Kim Kardashian se mândrește cu copiii ei. De curând, vedeta de reality show a postat o imagine cu un tablou pe care susține că l-a pictat fiica sa cea mare, North. Imaginea a stârnit o mulțime de controverse pe internet, fiind mulți cei care nu au crezut că micuța este adevărata autoare a picturii.

“Fiica mea și cea mai buna prietenă a ei au luat lecții de pictură, iar talentul și creativitatea lor sunt încurajate. Cum îndrăzniți să să faceți asemenea acuzații?”, a spus Kim Kardashian.

În cadrul unui interviu din 2019 pentru Vogue Arabia, Kim Kardashian spunea despre North că “parcă e sora geamănă a lui Kanye. Este atât de creativă, expresivă” și că are personalitatea soțului ei.

Tabloidele scriu că este numai o chestiune de timp până când Kim Kardashhian și Kanye West vor divorța. Copiii, cel mai probabil, vor rămâne la Kim.

Autor: peroz.ro
18.02.2021 Actual
712
0

Comentarii 0