Sursa imagine: breakingnews.md

Moldovenii din străinătate îl susțin pe Igor Dodon

Moldovenii din străinătate susțin că au încredere în Igor Dodon și într-un viitor mai bun pentru țară. În timpul emisiunii live de vineri, o moldoveancă, care muncește în Polonia, i-a spus lui Dodon că îl susține și că își dorește ca toți părinții să fie alături de copiii lor.

Femeia i-a mărturisit lui Dodon că a plecat la muncă în Polonia, lăsând acasă o fiică de 16 ani. Aceasta și-a exprimat speranța că proiectele lansate în țară vor asigura un viitor sigur pentru cetățeni și l-a întrebat pe Igor Dodon unde poate vota la alegerile din 1 noiembrie.

”Sunt deschise secții de votare în afara țării. Nu vă pot spune unde anume în Polonia, dar intrați pe site-ul CEC-ului. Dar dacă nu greșesc, în Ambasada Republicii Moldova în Varșovia se poate vota. Eu vă mulțumesc pentru susținere și vă așteptăm acasă”, a spus Dodon.

La alegerile prezidențiale din noiembrie peste hotarele țării vor fi deschise 139 de secții de votare.

Autor: SV
17.10.2020 Actual
1060
0

Comentarii 1

  • Ion Negură:

    Enigmaticul / Enigmatica SV, dar cu soldă evidentă și sigură la Dodon, iar până nu demult la Plahotniuc, când ne furnizezi știrea că „o moldoveancă, care muncește în Polonia, i-a spus lui Dodon că îl susține și că își dorește ca toți părinții să fie alături de copiii lor” și o întitulezi : „Moldovenii din străinătate îl susțin pe Igor Dodon”, nu-ți pare că ai exagerat? O moldoveancă nicidecum nu înseamnă toți moldovenii din străinătate chiar dacă ea îl vrea pătimaș pe Dodon președinte? Zi că aceasta nu înseamnă manipularea alegătorului.

    17.10.2020 16:34