Sursa imagine: noi.md

Cine a cîștigat concursul pentru funcția de director al spitalului „Toma Ciorbă”

Sergiu Vasilița a cîștigat concursul de ocupare a funcției de director al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, după ce mai bine de un an a fost director interimar al instituției.

Vasilița a rămas singur în concurs după ce candidatura adversarului său, medicul infecționist Liviu Tozlovanu, a fost respinsă, scrie sanatateinfo.md.

Sergiu Vasilița a fost detașat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă, în aprilie 2019, după ce fostul director al instituției Victor Deatișen, cel care a condus instituția timp mai bine de 30 de ani, și-a dat demisia. Sergiu Vasilița a lăsat atunci funcția de director medical al Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile.

De asemenea, Sergiu Vasilița a lucrat, începînd cu anul 1986 ca medic militar și director al Spitalului Clinic Militar Central pînă în 2011, acum pensionar al Ministerului Apărării.

Din 2011 a lucrat în cadrul Serviciului Republican Medicina Calamităților pînă în anul 2014, cînd a fost numit director medical al Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile.

Autor: noi.md
07.08.2020 Actual
895
0

Comentarii 0