Sursa imagine: hotnews.md

(Video) „Marian Lupu este un alcoolic şi epileptic”, PR negru „marca Voronin”

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, s-a plâns, recent, electoratului din Bălţi că este ţinta tehnicilor de PR negru din partea liderului comunist – Vladimir Voronin.

La Bălţi, în cadrul unei reuniuni electorale, Marian Lupu a spus cu referinţă la Vladimir Voronin că „oricând, în orice situaţie, trebuie să ai un comportament de bărbat”.

„Vladimir Nicolaevici are întâlniri electorale în sate şi oraşe şi, fără ca să-l întrebe cineva, declară că „Marian Lupu este un alcoolic”; „Marian Lupu nu iese din casă dimineaţa până nu dă gata o sticlă de vodcă”; „Marian Lupu este un om bolnav mintal şi epileptic”. Vă place aceasta? Nu! Fiecare acţionează după nivelul său de cultură. Eu sunt întrebat de oamenii din aceleaşi localităţi unde am fost ponegrit de către Voronin de ce nu procedez şi eu la fel, în virtutea faptului că ştiu foarte multe lucruri despre viaţa personală a multora dintre cei care mă atacă? Eu nu voi proceda în felul acesta niciodată, pentru că nivelul meu de cultură nu-mi permite să fac acest lucru. Ştiu din viaţă că cei care fac asemenea campanii vor proceda la fel şi aflându-se la putere. Şi viceversa. Cei care fac o campanie onestă vor proceda astfel aflându-se la putere. Da, eu ştiu foarte multe. Despre viaţa privată şi intimă a unora ş.a.m.d., dar chiar şi într-un domeniu  atât de murdar cum este politica – bărbatul trebuie să rămână bărbat, să aibă un comportament ca atare”, a declarat Marian Lupu la Bălţi.

* Întâlnirea electorală a avut loc la 16 noiembrie.

Autor: HotNews
Sursa: HotNews.md
18.11.2010 Actual
2834
0

Comentarii 0