Sursa imagine: wikipedia.org

Iată cine ar putea conduce staff-ul de campanie al lui Ion Sturza, dacă va candida la Președinție!

Dacă ex-premierul Ion Sturza va decide și va candida la funcția de Președinte la  alegerile prezidențiale din acest an, staff-ul său de campanie ar putea fi condus de către actualul arhitect-șef al capitalei, Svetlana Dogotaru. Despre aceasta ne-au comunicat surse bine informate care au solicitat anonimatul.

Potrivit acestora, Svetlana Dogotaru este unul din oamenii de încredere a lui Ion Sturza și a condus anterior atât una din afacerile sale - PALPLAST, cât și fundația de caritate a fostului premier.

"La Primărie, Svetlana Dogotaru a fost promovată nu de Primarul Ion Ceban, ci de viceprimarul Victor Chironda. Ea nu a fost niciodată membră a echipei lui Ion Ceban, iar acțiunile pe care le face cel mai probabil au drept scop de a-i spori imaginea și notorietatea de care va avea nevoie atunci când se va alătura deschis echipei lui Ion Sturza", au spus sursele.

Acestea au mai notat că, pe lângă planurile legate de prezidențiale, este luată în calcul și o eventuală venire a lui Ion Sturza în fruntea Guvernului. În acest caz, Svetlana Dogotaru ar urma să ocupe una din primele funcții în Guvern.

Autor: SV
26.05.2020 Actual
3430
0

Comentarii 1

  • Ungureanu:

    Fundatie? Cu numele doar, n-am prea auzt să fi susținut pe cineva...

    27.05.2020 00:09