Sursa imagine: tvrmoldova.md

Chișinău: Noi detalii privind accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare

Poliţa a venit cu noi detalii în cazul accidentului din centrul Chişinăului, de la intersecţia străzilor Ismail şi bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Oamenii legii spun că probele biologice au arătat că şoferul Audi, care a provocat accidentul, nu era în stare de ebrietate.

De asemenea, oamenii legii anunţă că şoferul automobilului de marcă Dacia Logan şi pasagerii care în momentul impactului se aflau în unitatea de transport, la moment, sunt în afara oricărui pericol.
 
Totodată poliţia menţionează faptul că şoferul automobilului Audi nu colaborează cu organele de urmărire penală. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile.
 
Organele de drept continuă investigaţiile, pentru a stabili toate circumstanţele. Acţiunile de urmărire penală sunt efectuate sub conducerea Procuraturii mun. Chişinău.
 
Amintim că viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră şi iresponsabilitatea a ucis doi oameni, în noaptea de 17 mai, într-un grav accident de circulaţie, produs în capitală.
 
Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de 27 de ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt s-a ciocnit cu un automobil "Toyota" (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. Taximetristul avea la bord un pasager. În urma impactului,  Audi a fost proiectat într-o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 40 de ani, ulterior tamponând un Volkswagen ce era parcat.
 
În rezultat, şoferul automobilului de marcă Toyota a decedat pe loc. La spital au fost transportaţi şoferii unităţilor de transport Dacia şi Audi, precum şi pasagerii acestora. Din păcate, traumele pasagerului de 46 de ani din Toyota nu au fost compatibile cu viaţa.
Autor: TVR Moldova
21.05.2020 Actual
1048
0

Comentarii 0