Sursa imagine: moldpres.md

Ultima zi de înregistrare a concurenților electorali în circumscripția Hâncești

Astăzi, 13 februarie, este ultima zi de înregistrare a concurenților electorali în circumscripția uninominală Hâncești, transmite MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală a anunțat că astăzi este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Organele electorale vor recepționa documentele pentru înregistrarea candidaţilor până la ora 17.00.
 
În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18.00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere în buletinul de vot.
 
Până astăzi, în circumscripția uninominală nr. 38 Hâncești au fost înregistrați 7 concurenți electorali.
 
La 15 martie curent, locuitorii circumscripției nr. 38, Hâncești vor ieşi din nou la vot, după ce deputatul ales la 24 februarie 2019, democratul Alexandru Botnari, a renunțat la funcția de deputat în favoarea celei de primar de Hâncești.
 
Conform legislaţiei electorale, dacă un deputat ales într-o circumscripție uninominală renunță la mandat, acolo sunt organizate alegeri parlamentare noi.
Autor: Moldpres
13.02.2020 Actual
465
0

Comentarii 0