Sursa imagine: e-joy.ro

Cum să devii o persoană INFLUENTĂ

Fiecare femeie îşi doreşte să devină influentă şi să se bucure de atenţie şi respectul celor din jur. Dar dacă şi activităţile pe care le practică îi aduc venit, atunci e perfect. Specialiştii în domeniu au stabilit câteva puncte demne de urmat, prin care oamenii îşi pot dezvolta capacităţile de gestionare şi autoafirmare.

Primul lucru pe care îl indică experţii este comunicarea. Da, dacă nu poţi impresiona prin puterea cuvintelor, atunci nu ai nici o şansă ca cineva să fie influenţat de tine.

Vorba trebuie să fie înlocuită cu acţiunea. Un pont de a deveni o persoană influentă este să le arăţi celorlalţi că îţi ţii cuvântul şi că ai curajul să acţionezi atunci când este necesar.

Pentru a deveni o persoană influentă, trebuie să înţelegi celelalte persoane, să-ţi dai seama care sunt nevoile lor şi ce vor cu adevărat.

Există o categorie de oameni care nu pot spune „nu”. Aceştia nu vor deveni niciodată influenţi şi nu vor avea abilitatea de a manipula pozitiv. Dacă o situaţie de dovedeşte a nu fi în favoarea ta, învaţă să spui „nu”.

Să fii o persoană influentă nu înseamnă că nu poţi face greşeli. Partea cea mai importantă în astfel de situaţii este capacitatea de a cere scuze pentru greşelile tale. Dacă ajuţi pe cei din jur, într-o zi vei vedea că nu numai că îţi vor fi recunoscători, însă se vor lăsa influenţaţi de tine pe viitor.

Pentru a deveni cu adevărat inteligent, trebuie să ai un limbaj adecvat al corpului. Specialiştii recomandă crearea unei impresii a felului în care te manifeşti.

Şi socializarea pe net este importantă. O persoană care face parte dintr-un grup mare, îl poate influenţa doar dacă este capabilă să le împărtăşească comportamentul şi acţiunile.

Specialiştii afirmă că există o serie de stereotipuri după care oamenii se conduc. Deseori acestea nu aduc rezultate deoarece oamenii nu muncesc asupra propriului caracter, dar încearcă să imită pe cineva.

Autor: zumi.md
16.01.2020 Caleidoscop
1953
0

Comentarii 0