Sursa imagine: europalibera.org

Cine conduce armata de trolli ai Blocului ACUM

Deputatul neafiliat și candidatul PUN la Primăria Chișinău, Octavian Țîcu a dezvăluit cine este șeful fermei de trolii a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), condus de Andrei Năstase.

Este vorba de consiliera fracțiunii PPDA din Parlament, Angela Arama.

Ieri, 8 octombrie, Octavian Țîcu a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care îi acuză pe Igor Dodon și Andrei Năstase de îngenunchere justiției din Moldova. La postarea lui Țîcu a reacționat cu un comentariu Angela Arama. „Dle Țîcu, sunteți pur și simplu penibil. Nici nu am cuvinte să comentez această porcărie”, a scris Aramă.

În replică Țîcu a spus: „Angela Arama o, ce onoare… șefa trollilor de la PPDA. Servesc pe Roșca, servesc Năstase”, i-a răspuns Țîcu.

Anterior, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, Țîcu a declarat că trollii PPDA lucrează chiar și din clădirea Guvernului, dar și cea a Parlamentului Republicii Moldova.

„Mă adresez trollilor din PAS și Platforma DA să înceteze cu atacurile violente. Pentru că PAS și Platforma DA au trolli, așa e în războiul informațional. În campania electorală s-au plâns că trollii PD-ului activează din Parlament și Guvern, ei bine, eu știu că acum trollii PAS și cei ai Platformei DA acum tot din Parlament și Guvern acționează”, a declarat Țâcu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Autor: deschide.md
11.10.2019 Actual
841
0

Comentarii 0