Sursa imagine: imagine simbol

Femeia din zodiac de care se vor îndrăgosti toți bărbații în 2019

Frumoasă, charismatică și adorabilă, niciun bărbat nu-i poate rezista. Este femeia ideală în ochii multor bărbați, iar anul 2019 îi va pune într-o lumină favorabilă absolut toate calitățile.

Nativa Leu are parte anull cesta doar de clipe frumoase și momente extraordinare, fapt pentru care starea bună și optimismul vor fi la ele acasă. Bărbații vor roi în jurul ei mai mult ca niciodată, datorită calităților cu care este din naștere înzestrată, copleșind-o cu atenție și complimente.

Mai mult decât atât, charisma și frumusețea îi suntpuse în valoare la maximum, va avea un aer fresh, îngrijit și sofisticat de-a lungul întregului an, fără vreo excepție. Nativa va petrece foarte multe ore în fața oglinzii înainte de a ieși din casă, deoarece va deveni absolut dependentă de faptul că nativii zodiacului îi vor da târcoale din ce în ce mai mult. Adoră să fie în centrul atenției, divinizată și să fie copleșită cu laude, ia r 2019 îi va oferi din plin aceste lucruri după care tânjește atât de mult.

Autor: realitatea.net
10.06.2019 Caleidoscop
995
0

Comentarii 0