Sursa imagine: point.md

Politolog: Sandu și Năstase au ignorat sugestiile comisarului european Johannes Hahn și s-au întâlnit cu emisarul lui Putin

PAS și PPDA vor un parteneriat cu socialiștii doar pentru a se răzbuna pe Vlad Plahotniuc. De această părere este politologul Alexandru Solcan, decan al Facultății Relații Internaionale, Științe Politice și Adminstrative a USM.

Solcan mai spune că Sandu și Năstase au ignorat sugestiile comisarului Johannes Hahn, acceptând să se întâlnească cu vicepremerul rus Dmitri Kozak.

«Vine Kozak și dă la toți lecții de democrație: schimbați sistemul electoral, revenind la cel vechi, dezoligarhizați țara (a se citi: dați-l jos pe Plahotniuc, care ne-a creat destule probleme), organizați alegeri anticipate. Exact ce își doresc cei din blocul ACUM. După aceste declarații, șefii „proeuropeni” din blocul ACUM, ignorând sugestiile comisarului Hahn, merg la întâlnire cu emisarul lui Putin. S-a auzit doar o singură voce, deputatul Petru Frunze, primarul de Puhoi, care le-a zis: ce faceți dragi colegi, cum să mergem pe mâna Moscovei? Începe trezirea? Greu de spus», mai scrie Solcan. 

Autor: SV
04.06.2019 Opinii
2622
0

Comentarii 3

 • Mister:

  Nastase cu Maia stiu bine ca doar cu Rusia pot urca [pe Tron si sa ii elibereze pe Topi si Filat

  04.06.2019 11:04
 • Mister:

  de ce ne mriam Nastase merege doar pentru interese proprii nu pentru cetateni

  04.06.2019 11:27
 • Vasile:

  Nimic de mirare, odata ce astia demult ne duc de nas! Se declara pro-europeni insa joaca dupa regulile Moscovei! URIT

  04.06.2019 12:08