Petkov, Starîş şi Omega transmit (pamflet)

* În Indonezia, câteva sute de oameni au murit în urma cutremurului de pământ, urmat de un tsunami. Hi hi hi, naivilor. În realitate, totul s-a întâmplat altfel. România a detonat barajele de la Galaţi! În rezultat, valul uriaş a omorât un număr impresionant de oameni. Corespondenţii noştri au dedus-o documentându-se la faţa locului. Înţelepţii bătrâni indonezieni şi şamanii drogaţi au auzit nişte sunete stranii care, susţin ei convinşi, se aud doar când este activată o bombă atomică, produsă acum câteva decenii undeva în Balcani.

* Tot în Indonezia a erupt un vulcan care a răpit viaţa a 13 oameni. Mdeeaaa, naivi incorigibili! În realitate, România a făcut experienţe la Vrancea, contribuind direct la crearea situaţiei de erupţie şi cutremur.

* În 2012 va avea loc Sfârşitul Lumii. Din cauza României. Pentru că va încerca să anexeze Basarabia, atrăgând în război Rusia, care nu va rezista şi-şi va valorifica arsenalul nuclear.

* România a fost acţionată în judecată la CEDO de stânga moldovenească. Moldovenii cu Che Guevara pe maiouri acuză statul vecin că se face responsabil direct de maladia psihică pe care au contractat-o, cu o denumire ce le dă fiori – românita. Bolnavii de românită suferă de paranoia, mania persecuţiei, au halucinaţii, gânduri obsesive, idei puţine, dar fixe, şi încă multe altele. Pătimiţii sunt ferm convinşi că vor câştiga procesul, cu condiţia ca România să nu-şi realizeze scenariul perfid şi să mai detoneze ceva, acoperind Strasbourg-ul cu ape sau lavă.


Vezi şi:

Autor: Blogul foo-tay
Sursa: footay.wordpress.com
27.10.2010 Opinii
6561
0

Comentarii 0